Dukket opp til bursdag - endte opp i sin egen begravelse

29/10/2020 10:24

Emma

Utland
En 33-årsdag endte ikke som forventet.

Normalt forbinder du en bursdag i 30-årene med liv og støyende festligheter - men det er absolutt ikke det som ventet Eli da han fylte 33.

Sammen med sin daværende kjæreste - som nå er hans mann - skulle han feire bursdagen sin med et par venner. Men da de kom til parets hjem, fikk Eli seg en stor overraskelse, noe som gjorde ham både rørt og målløs. Det skriver Mirror.

Kjæresten Skylar hadde arrangert en helt annen overraskelsesfest. Han hadde invitert 15 av Elis nærmeste venner til en begravelse.

Da de kom til parets hjem og kom inn, sto en kiste laget av papp og puter, som var dekket av et hvitt ark, blomster og et bilde av Eli. Belysningen var svak og stearinlys ble satt opp. Alle deltakerne satt klare i setene sine med et fint begravelsesprogram i hånden, og foran dem sto en venn som fungerte som prest. Elis kjæreste skyndte seg å ta plass blant de andre deltakerne.

Eli prøvde til og med å si hei til venner, men de ignorerte ham.

"De lot som de ikke kunne se eller høre meg." Sier Eli.

Hvorfor det ble en begravelse

Han tok derfor i stedet plass på baksiden av rommet og likte seremonien.

Begravelsen tok ca 30 minutter, med alle vennene iført svarte klær som deler et helt spesielt minne de hadde med Eli. I tillegg var det en lysbildefremvisning med bilder.

Skylar valgte å holde en begravelse, som overrasker fest fordi han ikke tror folk skal dø før venner forteller dem hvorfor de elsker dem. Det var derfor han holdt denne typen seremoni.

Etterpå sluttet vennene å late som de ikke kunne se Eli, og bursdagsfeiringen fortsatte på en mer tradisjonell måte.

"Det var så rørende, morsomt og sykelig - jeg elsket hvert sekund av det," skrev Eli etterpå på sin Twitter-profil. Eli sier også at kjæresten hans er veldig flink til å gi noen morsomme og forskjellige gaver - og liker opplevelser. I fjor hadde Eli vært fallskjermhopping som bursdagsgave.

Her delte han også noen bilder fra seremonien på sin Twitter-profil. Du kan se dem nedenfor.