Eier mistet både armer og bein: Lot hunden slikke på henne

09/05/2024 23:04

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne lot sin tyske hyrde slikke henne, og dette fikk alvorlige konsekvenser. Hun måtte opereres åtte ganger, og hun mistet både armer og bein.

Marie Trainer hadde vært på en fantastisk ferie i Den dominikanske republikk, men da hun kom hjem, begynte hun plutselig å bli syk. Hun opplevde ryggsmerter og kvalme, og valgte derfor å ta fri fra jobb.

Temperaturen steg og falt som en heis som jobbet overtid, så hun endte opp med å dra til legevakten 11. mai, hvor hun ble innlagt.

Det siste Marie Trainer husker er at hun våknet ni dager senere i en sykehusseng, og det var uten armer og bein.

Legene hadde amputert dem som følge av en svært alvorlig infeksjon, som de først trodde hun hadde tatt med hjem fra ferien.

Det tok dem syv dager å finne årsaken, og det viste seg å være noe langt mer uskyldig. Det var kyss fra schæferen som hadde gitt henne den dødelige infeksjonen.

Hun var døden nær

Den middelaldrende kvinnen hadde fått den sjeldne capnocytophaga canimorsus-bakterien som mennesker vanligvis kan få hvis de blir bitt av en hund.

I dette tilfellet var det ikke et hundebitt, men heller kjærlig hundegodteri som Marie Trainer hadde mottatt fra sin tyske hyrde.

Legene mener at kvinnen fikk bakterien da hunnen slikket henne i et åpent sår, noe som gjorde at kvinnen var svært nær ved å dø. Legen som opererte Marie Trainer, Margarat Kobe, sier de sjelden har sett et så ille tilfelle av infeksjonen før.

– Dette er uten tvil det verste tilfellet vi har sett med tanke på hvor syk man kan bli av en infeksjon. Hun var veldig nær ved å dø, sier legen.

Infeksjonen hadde spredt seg til nesetippen, øret, beina og ansiktet. Hun mistet imidlertid ingen deler av ansiktet, men det var ingen sjanse for at bena og armene ville overleve infeksjonen, og derfor måtte de amputere dem.

Totalt hadde kvinnen åtte operasjoner, og nå jobber hun sammen med leger for å få proteser.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.