Eier tok hunden til veterinær: Røntgen sjokkerte dem begge

25/02/2022 08:02

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Problemet er stigende i området.

En hundeeier tok hunden Molly til veterinæren etter at hun opplevde problemer i munnen.

Veterinæren utførte derfor en røntgen, som skal vise seg å sjokkere både eieren og veterinæren.

Magen skulle vise seg å være fylt med negler som hadde blitt gjemt i en bolle molly hadde blitt båret av under en tur ved Pildammen i Malmö.

– Hun har kirurgi her på Dyrehospitalet, og ved hjelp av en magnet kan 62 negler plukkes ut av magen. Den siste spikeren var veldig vanskelig å finne og kunne bare bli funnet en dag senere ved hjelp av et endoskop. Et endoskop er et kamera som mates inn i magen gjennom halsen og kan undersøkes uten å måtte åpne magen. Det var mange jubel da den siste spikeren kunne plukkes ut med den lille tangen på slutten av  endoskopet», skriver veterinæren, ifølge Newsner.

Molly er ikke den eneste hunden som har opplevd å innta farlige kropper skjult i en bolle eller lignende.

Malmö-politiet mottok i fjor til sammen 50 henvendelser om slike saker.

Politiets talsmann Nils Norling sier at det så langt er investert betydelige ressurser i å identifisere personen eller personene som er involvert i disse angrepene.

Ved en anledning ble politiets gjerningspersonsprofilgruppe brukt til å prøve å lage et bilde av gjerningsmannen.

– Men det er i utgangspunktet nødvendig å ta noen i barselpermisjon i dette tilfellet, sier Nils Norling tilExpressen, og legger til:

"Det er en person som ikke har det bra med dette."

I angrepene har alt fra boller med glassbiter, kyllinglår med negler og pølsestykker med skruer i den blitt brukt tidligere.

Angrepene har skjedd over store deler av Malmö, men området rundt Folkets Park med tilstøtende gater har vært spesielt sårbart.