Eksperter: Ny video tyder på at Putin er alvorlig syk

22/04/2022 14:15

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Stadig flere ting peker nå på at Vladimir Putins helse ikke har det særlig bra.

Det er to måneder siden Russland invaderte Ukraina, og siden den gang har ryktene om at Vladimir Putins helse er dårlig, vært fulle på sosiale medier.

Flere mener presidenten dør av kreft, mens andre tror han kan lide av Parkinsons, og en ny video har forsterket mistanken, ifølge flere eksperter.

Videoen viser et møte mellom Putin og Sergej Shoigu, en russisk politiker og seniorgeneral.

Her er Putin i ferd med å gi Shoigu ordre om å beleire det azovstale stålverket, der mer enn 1000 ukrainske soldater og sivile er fanget slik at "ikke en flue kan komme inn."

Det er imidlertid ikke utveksling av ord, men heller Putins kroppsspråk, som er interessant i videoen.

Ifølge flere eksperter The Sun har snakket med, viser Putin klare tegn på dårlig helse, da han sitter veldig ukomplisert på stolen og ser ut som noen som "knapt engang kan holde seg oppreist."

En ekspert har sagt at det absolutt ikke viser "et portrett av en rask Putin."

I videoen kan du se hvordan Putin tilsynelatende har et hovent ansikt og sitter veldig flably i stolen, akkurat som føttene hans beveger seg hele tiden, og han holder fast på kanten av bordet i alle 12 minuttene av møtet, som om han er i ferd med å falle fra stolen.

Flere vestlige kilder peker på at Putin svikter noe alvorlig, selv om Kreml fortsetter å benekte at den nesten 70 år gamle presidenten er alvorlig syk.

Professor Erik Bucy, ekspert på kroppsspråk, forklarte imidlertid at videoen viser en «utrolig svekket Putin sammenlignet med mannen vi så for noen år siden».

"En sunn president trenger ikke å holde seg oppe med en hånd [...] og vil ikke bekymre seg for å ha begge føttene plantet på bakken," forklarte han videre.

– Dette er ikke en proff tretthet av en sunn Putin, men en som ser stadig svakere ut og knapt klarer å holde seg oppreist ved et lite konferansebord. Putins ben ser også ganske tynne ut, som om han kan lide av vekt eller muskeltap [...].

Bucy og professor Patrick Stewart ved University of Arkansas har begge forklart at flere ting i videoen tyder på at Putin godt kan lide av en alvorlig sykdom, og det er grunn til å tro at det kan være Parkinsons, som ifølge sundhed.dk er en alvorlig hjernesykdom som blir verre over tid og ofte fører til demens og uunngåelig død.

Videoen kan sees ved å klikke her.

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.