Ektemannen er rasende på sin døende kone etter å ha hørt hennes siste ønske

10/03/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann er rasende på sin døende kone etter å ha hørt hva hennes siste ønske er.

En mann som tviler på om han kan oppfylle konas siste ønske, har åpent valgt å dele historien sin på nett.

Den ødelagte mannen har delt historien sin i et innlegg på forumet Reddit, som den nå er slettet fra, skriver Mirror. I dette innlegget forklarte han at hans kone har blitt diagnostisert med en "terminal sykdom".

Naturligvis er hans ønske å gjøre sitt beste for å støtte henne de siste månedene hun har forlatt. Det innebærer også å "oppnå ethvert ønske" han er i stand til.

Men da hun forklarte ham at hennes siste ønsker var å få ligge med ekskjæresten, ble han sint. Siden han ikke har noen å snakke med om situasjonen, valgte han å spørre internett om råd i stedet.

I starten av innlegget sitt på forumet skrev den knuste mannen at kona hans hadde blitt fortalt at hun ikke hadde mer enn ni måneder igjen å leve.

"Det er klart jeg er knust. Vi har vært sammen i et tiår. Jeg kan ikke huske livet uten henne og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når hun er borte," skrev han.

Han forklarte imidlertid også at han ikke kan forstå hennes siste ønske, og han er veldig i tvil om han vil tillate henne det.

"Nylig satte hun seg ned og fortalte meg at en av de siste tingene hun vil gjøre er å ligge med en ekskjæreste. Selvfølgelig ble jeg sjokkert og spurte hvorfor i helvete hun ville det," skrev han.

"I utgangspunktet tror hun at hennes mest fysisk kompatible og tilfredsstillende kjæreste var ham. Hun hadde en hel monolog om hvordan noen ganger det bare er fysisk og hvor følelsesmessig tilfredsstillende det er med meg, men alt var tull."

"Så nå sitter jeg igjen med dette: å nekte min døende kone et ønske på grunn av mitt ego, eller la henne sove med en annen mann hun føler var bedre. Ærlig talt, jeg er så rasende og føler meg forrådt, fordi hun ba meg om å gjøre det. dette. Jeg føler at jeg er satt i en posisjon hvor jeg må si ja fordi hun er døende."

Han avsluttet med å si at han føler seg «såret» og vet hvordan han skal svare, men vet ikke om det er riktig å gjøre.

"Jeg bare hater alt ved dette," sa han.

I kommentarfeltet er meningene delte om hvordan han skal håndtere situasjonen, men de fleste mener ikke at det at hun er døende gir henne rett til å behandle ham på denne måten.

"Selv om kona di er døende, gir det henne ikke rett til å såre deg og gjøre hva hun vil. Det er en forferdelig ting å be om, og manipulerende å bruke det som et døende ønske," skrev en bruker.

"Jeg foreslår at du oppsøker en parterapeut med en gang for å navigere i den vanskelige situasjonen du er i.

Min første tanke er: 'Påvirker sykdommen din kones hjernen? Er det risiko for hjernesvulst? Er det risiko for dette sykdom som påvirker hennes evne til å ta avgjørelser?'," skrev en annen bruker og fortsatte:

"Min andre tanke handler om medfølelse. Hun er døende, mann. Hun opplever nok alle slags følelser og famler i blinde til tider."

«Det er sjokkerende, og jeg er så lei meg for at du har blitt satt i denne umulige situasjonen,» sa en tredje.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.