Emma spiser 20 køkkensvamper om dagen

16/08/2021 13:44

Emma Sletta

Utland
Den 23 år gamle kvinnen fra Wallsend i England sier hun heller vil ha en kjøkkensvamp enn en god biff.

23 år gamle Emma Thompson fra Wallsend, England, har en merkelig besettelse, som begynte da hun var barn.

Hun har spist opptil 20 kjøkkensvamper om dagen i årevis, og hun tror de smaker best hvis de er gjennomvåte av oppvaskmiddel med lukt av eple.

Den unge kvinnen forteller til Mirror at hun er helt avhengig av den merkelige snacken.

«Det er min dårlige vane. Noen røyker, jeg spiser kjøkkensvamper. Det er ikke en skitten vane, det er rent», sier Emma Thompson.

Hun begynte å knaske på badesvamper da hun bare var tre år gammel. Siden da utviklet det seg til kjøkkensvamper, som hun synes smaker bedre.

"Jeg elsker lukten og smaken av oppvaskmiddel på kjøkkensvamper. Det smaker som epler, og det skummer. Munnen min blir full av skum,» sier den unge kvinnen.

"Så snart noen snakker om det eller jeg vasker opp, eller jeg ser en pakke kjøkkensvamper i en butikk, må jeg bare ha en."

Emma Thompsons har en spesiell OCD-lidelse som gir henne den bisarre trangen til å spise kjøkkensvamper. Hun har ennå ikke søkt profesjonell hjelp.

«Jeg er definitivt avhengig av det. Jeg har prøvd å stoppe, men jeg kan bare ikke. Det finnes ingen kur mot det,» sier hun.

Selv om hun har elsket kjøkkensvamper i 20 år, var det ikke før for to år siden at hun begynte å spise dem daglig. Hun kutter dem over og tar dem med på jobb i en matboks.

Hvor mange Emma Thompson spiser på en dag, avhenger av hvor stresset hun er. Men det kan lett bli omtrent 20 stykker, innrømmer hun.

«Jeg liker smaken av kjøkkensvamper mer enn smaken av mat. Noen går ut og spiser en biff, jeg vil heller ha en svamper»