En elevs barn begynner å gråte under en forelesning - lærerens reaksjon vil overraske deg

09/03/2024 05:00

Sofie

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Et bilde av en lærer har gått viralt fordi han tok seg av en elevs barn under en forelesning.

Bildet har gått viralt, noe som har rørt mange. Dette er naturlig nok fordi han har vist stor forståelse overfor elevene sine som er mødre. Og det handler ikke bare om at han lar dem ta barna med på skolen.

En psykologilærer fra Jerusalem, Sydney Engelberg, har gått viralt på nettet for sin gest som er like enkel som den er uventet. Det har gjort at han har fått mye beundring i sosiale medier og at han har deltatt i en rekke intervjuer over hele verden.

Men hva har han gjort som er så spesielt? Mens han holdt sin forelesning ved det hebraiske universitetet i Jerusalem, la han merke til at et av studentenes barn begynte å gråte. Den kvinnelige studenten reiste seg for å forlate rommet da hun var veldig flau, men læreren ble ikke avskrekket.

I stedet gikk han bort til dem og tok barnet i armene. Dermed beroliget han det lille barnet mens han fortsatte forelesningen som om ingenting hadde skjedd.

Bildet av ham foran tavlen, mens han holder barnet i en stjerne- og stripepysjamas, gikk raskt viralt på nettet.

Engelbergs datter, Sarit Fishbaine, så bildet og delte det stolt på Facebook-siden sin, med en melding på hebraisk som endte: 'Min pappa er best i verden.'

Læreren, som underviser i organisatorisk atferd ved det hebraiske universitetet og Ono Academic College, visste ikke hvem som hadde tatt bildet eller når det ble tatt.

For ham var ikke dette øyeblikket så annerledes, som det ofte skjer. Han lar mødre som går på forelesningene ta med seg barna sine.

Hvis de trenger det fordi de er veldig små eller sultne, lar han dem også amme. På denne måten må ingen mor velge mellom omsorg for et barn og egen utdanning.

Ved en annen anledning hadde en mor spurt ham om hun kunne ta med barnet sitt 'som ikke følte seg 100 % komfortabel'. Da barnet ble urolig, tok Engelberg det opp i armene og tok det en tur.

Den kvinnelige studenten kunne dermed fortsette å delta i en gruppeøvelse, og resten av klassen ble ikke forstyrret.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.