En hund får øyekontakt med en fremmed mann på flyplassen: Så oppdaget eieren den tragiske sannheten

29/01/2023 20:25

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da hunden Cora ventet på flyplassen sammen med sin eier Madison, fikk hun øye på en mann, og Madison kunne raskt se at noe var galt.

Cora og Madisons fly var nettopp kansellert, så de måtte vente flere timer på neste fly. Med ekstra god ventetid satte hunden og eieren seg ved gaten for å slappe av litt.

Mens de satt der fikk hunden Cora plutselig øyekontakt med en fremmed mann som satt helt alene. Plutselig løp Cora bort til mannen, satte seg ved siden av ham og fikk umiddelbart vennlige klapp.

Madison registrerte ikke engang at Cora hadde løpt bort til mannen og måtte løpe etter for å spørre mannen om hunden plaget ham.

I samme sekund begynte mannen å gråte. 

"Nei nei. Jeg mistet hunden min i går," svarte han gråtkvalt.

Mannen klødde Cora bak ørene, klappet henne og hvisket hvor søt hun var. Cora hadde lagt merke til at mannen var opprørt og forsto at han trengte litt selskap. Mannen tok et bilde av hunden når den lå så fint og kikket på han.

Foto: Facebook

«Hun vet hvem som lider og hvem som trenger henne. Jeg stilte aldri spørsmål ved det. Jeg er helt betatt av henne på daglig basis», sier Madison Palm til The Dodo.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.