En kvinne ble angrepet av hunden sin: Dro henne rundt som en leke

02/03/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Trinity Rowles, 20, beskrev det grusomme angrepet av farens 100 pund redningshund som en "nesten-døden-opplevelse".

Pitbullen kalt Irish, sank tennene inn i armene hennes og dro henne rundt på bakken da hun forlot farens hjem i Pennsylvania, USA.

Trinity ble sittende igjen med livsendrende skader og har blitt tvunget til å gjennomgå fire operasjoner så langt, med ytterligere seks igjen.

Hun sa at Irish var som en "stor stor bamse", og angrepet var "ute av karakter" for hunden faren hennes hadde hatt i fem år. Trinity sa:

"Før jeg forlot farens hus på dagen for angrepet, hadde vi kranglet og det var et opphetet miljø.

"Denne typen raser er veldig emosjonelle, og å sette dem i høye konflikter og følelsesmessige situasjoner er ikke det beste for dem.

"Irish angrep meg da jeg gikk bort. Jeg falt i bakken og det var da jeg kjente at han begynte å bite meg i nesen. Jeg ropte at han bet meg i nesen."

Trinity sa at faren hennes prøvde å beskytte henne ved å sette henne i fosterstilling, men Irish fortsatte å herde henne. Hun la til:

"Deretter låste han seg til armen min og begynte å leke dragkamp med den som om armen min var et leketøy, og dro meg over gården.

Under angrepet var det som om jeg var inn og ut av virkeligheten.

"Jeg visste at jeg ble angrepet og bitt, men bare til en viss grad. Jeg kunne kjenne smerten, men jeg hadde ingen anelse om omfanget av skadene.

«Det føltes som den lengste tiden i livet mitt, selv om det skjedde ganske raskt. "Så plutselig, som et trykk på en bryter, gikk Irish bare bort og satte seg ved verandatrappen."

Trinity ble fraktet til sykehus mens politiet skjøt Irish.

Hun var innlagt i flere dager med alvorlige skader i ansiktet hvor hun mistet nesen, og i ørene og armen.

Trinity har hatt en rekke operasjoner, inkludert en hudtransplantasjon fra toppen av pannen og hodebunnen. Det skriver The Sun.

Det betyr at hun har hår som vokser på huden på den rekonstruerte nesen.

Hun la til: "Å ha nær-døden-opplevelse har endret mitt perspektiv på livet, og jeg er veldig takknemlig for å fortsatt være her, siden det kunne vært mye verre.

"Det har også virkelig påvirket selvtilliten min. Det har vært veldig vanskelig å håndtere hvordan ansiktet mitt har endret seg.

"Jeg vet hva hunder er i stand til nå. Jeg har aldri tenkt ordentlig på det før eller hvilken skade hunder kan gjøre."

Gode ​​ønsker har donert mer enn £5 000 til en GoFundMe-side for å hjelpe Trinity med å komme seg.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.