Etter flere klager: Russiske modeller reaktivert på OnlyFans

04/03/2022 08:42

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Plattformen trekker nå i land.

Mange selskaper har selv valgt å boikotte ting med russisk tilknytning etter invasjonen av Ukraina for en uke siden.

Et av disse selskapene er mediet OnlyFans, der hovedsakelig jenter vanligvis selger litt erotiske bilder til abonnenter.

En slik virksomhet kan være ganske lukrativ, og det gjør russerne også.

Derfor har plattformen blokkert en rekke russiske brukere, som imidlertid måtte se seg ekskludert i helgen som følge av moderlandinvasjonen. Brukere fra Hviterussland har også opplevde blokkering.

Flere valgte imidlertid å klage på utelukkelsen.

"Jeg er fra Russland. Og jeg er kunstner, ikke militær mann med våpen. Jeg vil fortsette å gjøre kunsten min og gjøre folk rundt meg glade, ikke kjempe," sa Lina, en russisk cosplayer som har brukernavnet @_Black_Way_.

– Jeg støtter ikke denne krigen, men jeg ble gissel, som andre brukere fra Russland. Modeller, cosplayere, artister, skapere og andre. Vi ble alle blokkert på plattformene våre eller kan ikke motta inntekter fra dem bare fordi vi er russere, tvitret hun, ifølge Metro.

Den beryktede plattformen ser ut til å ha revurdert situasjonen og åpnet de blokkerte kontoene igjen.

De har imidlertid påpekt at verdensomspennende sanksjoner mot Russland kan gjøre det vanskelig for modeller og kunstnere å få betalt for sine innlegg.

– Vi er skuffet over de siste tragiske hendelsene i Ukraina, sier en talsperson for OnlyFans til Rolling Stone, og legger til:

"Som et globalt selskap står OnlyFans for brukerne våre og forstår at de ikke er ansvarlige for disse avskyelige handlingene."