Etter innbruddet finner han et brev i bilen: Nå sprer det ærlige budskapet seg fra tyven over hele verden

Privatfoto

Han forlot bilen sin foran hybelen i 15 minutter. Da han kom tilbake, oppdaget han at det hadde vært inntrengere i den. Fordi han fant en beskjed skrevet på en serviett.

Du er egentlig ikke deg selv hvis du virkelig er sulten. Det kan være en unnskyldende faktor for tyven som tok seg av rettene i Hunter Jobbins bil.

Studenten, som går på Kansas State University i USA, hadde forlatt bilen sin i 15 minutter foran colleget sitt. Tilsynelatende var det nok tid for en sulten, langvarig - men samvittighetsfull - tyv å få tilgang til bilens største skatt: en KitKat sjokoladebar.

Les også

Restauranteier hevdet at muggen kylling var kokt krabbekjøtt: Nå har dommen falt

Hunter Jobbins selv oppdaget bare tyveriet da han fant en melding fra den ærlige, brødfylte og veldig sultne tyven. Den ble skriblet i hast på en serviett og etterlatt i bilen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Privatfoto

"Så en KitKat i koppholderen din. Jeg elsker KitKat, så jeg sjekket døren din, og den var ulåst. Jeg tok ikke annet enn KitKatten. Jeg er lei meg og sulten," sto det i notatet.

Hunter Jobbins delte bildet på Twitter, og på kort tid ble det delt over 180 000 ganger og likt av i underkant av en halv million Twitter-brukere. Ved å gjøre det ble hans sjokolade-kupp kjent over hele verden.

Etterpå var det imidlertid gode nyheter for studenten. Selskapet bak sjokoladebaren KitKat har brukt situasjonen til både å reparere skaden for Hunter Jobbins og få seg litt goodwill og god publisitet. Den har siden fylt bilen sin med 6500 sjokoladebarer.

Det var noe som kunne få frem smilet til den unge mannen og vennene hans.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Slik kan et enkelt tyveri fra en bil ende opp som en fest for de mange.

Les også

Kvinne i strid med Ryanair: Betalte altfor mye, men så innså hun feilen