Etter politiets sexskandale: Forteller alt og sier at hun var 'dum og desperat'

02/02/2023

Emma Sletta

Utland
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Nå snakker den kvinnelige betjenten ut om sexskandalen hun er en del av i politiet.

I Tennessee utspiller det seg for tiden en politiskandale etter at det kom frem at en kvinnelig offiser hadde sex med flere kolleger mens hun var på vakt. Etter historien har Maegan Hall fått sparken.

Nå setter hun ord på hvorfor hun hadde sex med flere av kollegene mens hun selv vurderte skilsmisse.

Det skriver The New York Post.

Da ryktene begynte å spre seg, fortalte den kvinnelige offiseren etterforskerne alt.

"Jeg og mannen min var nær ved å få skilsmisse, og jeg knakk bare, og så gikk det på en måte av skinnene," fortalte hun en samtale med HR.

"Jeg var dum og jeg er desperat, og menn er menn, de vil stikke tissen i alt," sa hun.

Samtalene har blitt til 61-siders transkripsjon, der hun også berører hvordan hun hadde hatt oralsex med en kollega ved navn Lewis Powell mens de var på vakt. Gjennom hele affæren hadde de "mye sex", noe som forårsaket problemer i ekteskapet hennes. 

Affæren endte imidlertid dårlig da Hall prøvde å stoppe den. Ifølge henne truet Powell med å drepe seg selv ved å drikke en hel flaske Jack Daniels og deretter kjøre beruset, fortalte hun.

I tillegg hadde hun sendt nakenbilder til flere av sine kolleger, som også sendte tilbake.

I samme samtale med HR innrømmer hun også at hun har hatt sex med kollega Larry Holladay og har hatt en trekant med offiser Patrick Magliocco og hans kone. Ifølge henne prøvde hun også å lokke ektemannen Jed til å gjøre et partnerbytte med Magliocco, men den planen lyktes ikke.

Den sparkede offiseren har prøvd planen om å bytte partner flere ganger med forskjellige kolleger. Inkludert kollega Ty McGowan, som også har fått sparken.

"Ty ønsket å prøve å få Jed til å ha en ting med oss alle. Vi spilte strip-uno, og så gikk V (McGowans kone) ut på terrassen med Jed mens Ty og jeg kysset litt og det var det."

Hun forklarte også at McGowan har en fotfetisj da etterforskeren spurte om fotbildene hun hadde sendt til kollegaen. McGowan mener imidlertid at det er hun som har en fotfetisj og ikke ham.

I sexskandalen er det ikke bare Hall som har fått sparken. Fire mannlige kolleger har også røykt samtidig, mens Magliocco og Holladay har beholdt jobbene sine, men er suspendert.

Hall sier også at til tross for at hun ble sparket for å ha knullet enormt rundt, prøver hun og mannen Jed å finne ut av det sammen.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.