Far ble etterlat sjokkert - nå advarer han foreldre om disse dukkene

07/10/2021 15:28

Emma

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Faren ble mildt sagt sjokkert etter å ha sett klærne dukkene hadde hatt på seg.

Patrick Johnson, som så mange andre, delte en video med sine TikTok-følgere der du kan se to dukker i form av Tiana og Anna, som begge ser "søte" ut i antrekkene sine, som ligner noe du forventer at de skal ha på seg.

Men så advarer han om at «du må være forsiktig med hva du utsetter barna dine for», som det står, mens Patrick har en LOL Surprise-dukke som datteren hans hadde bedt om.

Patrick sier at han ikke kan tro at han kjøpte dukken til datteren sin, som han viser dukkene fra LOL Surprise, som blant annet har brukt fiskenettstrømper, crop top og hotpants.

Patrick skjønte da at de ikke hadde på seg de ekte antrekkene sine, og derfor spurte Patrick straks datteren om hun ville hente klærne.

Hans raseri vokste etter å ha funnet babyversjoner av dukkene fra LOL Surprise!, som til tross for at han ser ut som små babyer, også har på seg strømpebukser og crop tops.

Foto: tiktok

I kommentarfeltet finner du flere kommentarer som vitner om et like stort raseri, men en annen husket bare sitt arbeid:

" Det er slik jeg kler meg når jeg går på jobb. Jeg jobber på en strippeklubb», skriver en.

– Jeg er ikke så bekymret for klærne, men om de urealistiske kroppsidealene som disse dukkene bidrar til å sette, legger en annen til.

Patrick vil imidlertid ikke ta dukkene fra datteren sin, da hun bare "elsker" dem, men han vil prøve å finne noen "mer passende" klær for dem.

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.