Far drepte sine to barn: Nå er hans uhyggelige vane avslørt

08/11/2022 09:23

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Det viste seg at familiefaren hadde en helt spesiell vane.

John Edwards drepte barna sine, 15 år gamle Jack og 13 år gamle Jennifer, og tok deretter sitt eget liv 5. juli 2018 i Sydney. Moren, Olga, tok sitt eget liv i desember samme år.

Nå viser det seg at John Edwars hadde en uhyggelig vane, som ble avslørt i et år før han begikk forbrytelsen, skriver News.com.

Hvorfor var han der?

John og Olga var midt i en skilsmisse, og derfor var det veldig rart da John dukket opp på senteret der Olga gikk på yoga.

Det var i januar 2017 at John begynte å delta på senteret, ifølge eieren Oliver James Campbell.

På den tiden kjente Oliver James Campbell godt Olga, som var en hyppig besøkende til senteret, og hadde vært der i 5-6 år, men John hadde han aldri sett før.

Eieren av senteret la imidlertid raskt merke til John da han oppførte seg merkelig i klassen. Han virket distrahert og brukte mer tid på å se på de andre deltakerne enn å praktisere yoga.

"Det virket ikke som om han var der for yoga," forklarer Oliver James Campbell.

– Det er posisjoner der vi har beina spredt eller er bøyd over. I disse stillingene har vi vanligvis hodet ned på gulvet, og det er et ganske privat øyeblikk.

John og Olga støtte på hverandre i en time den 8.  februar i 2017. Oliver husker dette tydelig.

På det tidspunktet var de midt i en stygg skilsmisse, ifølge News.com.

"Det er så klart for meg hva som skjedde den morgenen fordi det er den merkeligste timen jeg noensinne har hatt klokka 6 om morgenen."

Da han begynte å undervise, kunne han føle at Olga egentlig ikke var til stede. Så han gikk ned til henne for å forsikre seg om at alt var i orden.

Foto: Privat

Hun sa at hun måtte forlate klassen på grunn av "eksen hennes". Oliver hørte det som «nakken min», og sa at det selvfølgelig var greit.

Etter at Olga forlot klassen, la Oliver merke til John igjen.

"Han oppførte seg igjen merkelig og stirret på alle andre på laget mens de var i forskjellige yogastiler."

Det ble for mye for eieren som ba John om ikke å komme igjen. Det rørte ikke familiefaren.

– Han trakk på skuldrene. Sa ikke så mye. Jeg så ham aldri igjen, avslutter Oliver.

Det var ikke før etter denne timen, da Olga ringte ham, at han skjønte at John og Olga var gift og midt i en skilsmisse på den tiden.

Gikk til politiet

Olga gikk til politiet etterpå, men det kom aldri en sak ut av det.

Politiet oppfattet det mer som at Olga var irritert over at eksmannen dukket opp på yogasenteret enn at hun faktisk var redd for ham.

I følge News.com hadde John Edwards en skummel forhistorie og hadde oppført seg voldelig i tidligere forhold - både overfor kvinner og barn - før han skjøt sine to barn Jack og Jennifer i juli 2018.