Far sendt i fengsel i 50 år: Prøvde å forgifte spedbarnsdatter

15/04/2024 17:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En grufull sak som startet for snart fire år siden, har endelig kommet til en slutt.

Her ble Curtis Jack arrestert, mistenkt for å ha forgiftet sin bare 18 dager gamle datter.

Anklagen gikk ut på at han hadde forgiftet jenta ved å putte kjølevæske i morsmelken hennes.

Nå har han fått sin dom, som er 50 års fengsel. 

Det skriver  NBC .

Som følge av forgiftningen ble jenta syk, og det var i denne sammenhengen hun ble testet. Den viste spor av kjemikaliet funnet i kjølevæsken.

Ifølge etterforskerne fikk Jack Curtis tak i morsmelken da han to uker før pågripelsen tok opp noen flasker fra moren, som ble innlagt på sykehus etter fødselen.

«Etter å ha levert morsmelken til barnets bestemor, som også passet på kvinnens andre datter, ble barnet kritisk syk i løpet av 24 timer og det var mistanke om forgiftning. Jack Curtis innrømmet overfor South Fulton Police Department at han hadde tilsatt kjølevæske til morsmelk, skrev politiet i en uttalelse utgitt på sosiale medier.

Faren forklarte videre at han gjorde det fordi han ikke ønsket å betale barnebidrag.

Ifølge moren har den lille jenta det bra den dag i dag.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.