Får sitt livs sjokk: Mann finner ut at sønnen hans er onkelen hans

08/07/2022 09:34

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mann har delt sin hjertesorg, etter å ha oppdaget at hans sønn faktisk er hans onkel. Kjæresten hans har hatt en langvarig affære med bestefaren.

Det kan være vanskelig å få endene til å møtes når foreldre slår opp – spesielt hvis utroskap har vært en del av saken.

Likevel vil en slik situasjon nesten virke som et ønsket scenario ved siden av denne mannens situasjon. Han har oppdaget at sønnen hans faktisk er onkelen hans.

TikTok bruker @stacks1400 ble knust da han fant ut at kjæresten hans, som er mor til barnet hans, har hatt en langvarig affære med hans egen bestefar mens de bodde sammen med ham.

I videoen, som han har delt på sosiale medier, har han skrevet: "Kan ikke tro at jeg forventet mer av en mann som hadde en helt annen familie rundt hjørnet fra bestemors hus," noe som tyder på at dette ikke er første gang bestefaren hans har vært involvert i utroskap.

"Jeg er så lei for det på dine vegne. Jeg vet det virker mørkt nå. Ta deg litt tid til deg selv. Du fortjener ikke dette, men det er en annen der ute for deg," kommenterte en støttende bruker på TikTok.

"Ikke slutt å elske den unge mannen. Det er din tid til å stå høyt i alt dette. Bryt syklusen og elsk den gutten, uansett hvilken tittel han har," sa en annen bruker.

I tillegg til å motta en strøm av velmenende og medfølende kommentarer, har mange også bedt om ytterligere detaljer om hvordan det kunne ha skjedd uten at han hadde vært klar over det.

Mannen gir ingen konkret forklaring på hvordan han ikke har klart å oppdage det. I stedet sier han at han på et tidspunkt plukket opp kjærestens telefon mens hun var i dusjen og oppdaget 'år med meldinger og bilder og eksplisitte ting'.

I en annen video lovet Stacks at han vil fortsette å behandle sønnen sin som sin virkelige sønn. I denne videoen gjorde han det også klart at forholdet deres ikke vil endre seg, selv om han har funnet ut om kjærestens affære.