Flyvertinne med avsløring: Det er derfor vi virkelig elsker turbulens

04/07/2024 10:00

Sofie

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Det er en helt spesiell grunn til at flyvertinnene elsker turbulens når de er på jobb.

Det er en spesiell grunn til at flyvertinnene elsker turbulens når de er på jobb. En flyvertinne har avslørt hvorfor hun og kollegene om bord på flyet faktisk nyter turbulens – og det er av en litt egoistisk grunn.

29 år gamle Barbie fra Argentina jobber som flyvertinne for La Azafata og deler regelmessig sine beste tips og hemmeligheter på sin populære TikTok-konto. Hun bor for tiden i Italia og har nylig forklart hvorfor personalet elsker turbulens selv om de fleste passasjerer hater det.

"Flyvertinnene elsker turbulens fordi vi får en pause da vi må bli sittende og ikke kan servere mat. Vi er vant til turbulens så vi er ikke redde for det," sa hun ifølge The Sun.

Hvis du selv hater turbulens, anbefales det å bestille dagens første fly og sette deg midt i flyet, ifølge eksperter. Dette er fordi turbulens er mindre sannsynlig på tidlige flyvninger og føles mindre nær vingene.

Unngå også flyreiser over Irlands kyst da det ofte er turbulens. Ikke bekymre deg for mye - turbulens er vanlig og vanligvis ufarlig så lenge du er fastspent.

Barbie har tidligere avslørt andre hemmeligheter om å jobbe om bord, inkludert ting de ikke har lov til.

"Vi har ikke lov til å tipse, snakke høyt til hverandre, tygge tyggegummi eller løpe på flyet da passasjerene vil tro at noe er galt," sa hun til NeedToKnow Online.

"Vi har heller ikke lov til å se filmer eller høre på musikk," la hun til.

Det er også ord de ikke har lov til å bruke for ikke å skremme passasjerene.

"Det er forbudt å si ord som "nød", "brann" eller "bombe" om bord, fordi mange passasjerer kan få panikk. Det er derfor vi bruker spesielle koder som vi trenger å vite," forklarte hun også.

Det gir god mening at slike ord er forbudt. Hvis du hører personalet snakke om en bombe, får du naturligvis panikk.

Neste gang du opplever turbulens på en flytur, prøv å se mot en av flyvertinnene. Det er stor sjanse for at hun blir sittende med et smil fordi hun får en liten pause.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.