Forbipasserende sjokkert etter funn av et etterlatt håndkle i en park: - Han var skremt fra sans og samling

02/03/2018

Anniken Hauge

Utland
Foto: Dagens.dk
Foto: Dagens.dk
Det var litt av et syn som gjemte seg i håndkledet.

Det er ikke alltid man har øynene helt med når man går rundt ute, og slett ikke i disse dager hvor kulden biter så hardt i kinnene at man stort sett ikke klarer å konsentrere seg om annet enn å komme inn i varmen.

Allikevel ble en forbipasserende nysgjerrig en sen kveld da vedkommende plutselig oppdaget et etterlat håndkle som lå på den kalde bakken ved Roundwood Park i den nordvestlige delen av London.

Og det var et lykketreff.

For i håndkledet gjemte det seg en bitteliten chihuahua-valp, som den forbipasserende tok med seg til nærmeste dyrevernorganisasjon.

I håndkledet gjemte det seg en liten forfrossen valp. Foto: Mayhew

Hunden fikk navnet Tiny og klarte seg heldigvis fint. Foto: Mayhew

- Han var pakket inn i et håndklede og var skremt fra sans og samling. Han fikk behandling med én gang av dyrlegene våre, sier A.J. Ford, som jobber ved Mayhew dyrevernorganisasjon i London.

Den lille valpen, som har fått navnet Tiny, var dehydrert og veldig nervøs, men dyrlegens raske respons sikret at den lille valpen klarte seg godt. 

Etter den første natten var Tiny blitt mye bedre, og den lille valpen fikk seg raskt en ny eier da dyreklinikkens resepsjonist Melissa ikke klarte å motså den lille hunden.

I dag bor Tiny hos resepsjonisten Melissa som elsker ham av hele sitt hjerte. Foto: Mayhew

- Tiny er en så fin gutt, og jeg ble helt forelsket i ham med en gang. Det han mangler i størrelse, gjør han opp for i karakter. Han får oss alle til å le med alle narrestrekene han finner på, sier Melissa, som i dag passer godt på den forlatte valpen. 

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.