Foreldre gikk på en drikketur og glemte hvor de forlot babyen - Det kostet barnet livet

19/07/2021 13:30

Emma

Utland
Privatfoto
Privatfoto
En liten gutt på bare en måned døde etter at foreldrene hans gikk på en 24-timers drikketur og senere glemte hvor de hadde laget av sin nyfødte sønn.

Foreldrene Matthew Neil og Kim Smart-Neil står overfor anklager etter at deres lille sønn Freddie mistet livet i desember 2015. Foreldrene, i alderen 32 og 34 år, ble arrestert og siktet for omsorgssvikt og drap i forbindelse med den tragiske dødsfallet.

Siden kom de ubehagelige detaljer om babyens død frem i lyset. Det skriver Mirror.

Kanskje den viktigste delen av dem alle er at Matthew Neil og Kim Smart-Neil drakk alkohol med vennene sine i byen Blackpool, hvor de kommer fra, for en hel dag opp til Freddies meningsløse død.

Kim Smart-Neil husker at hun så på sønnen klokken 05.00 for siste gang, og så ble faren hos barnet til klokken 06.00, da foreldrenes venner dro.

På den tiden var Matthew Niel ekstremt sliten og full. Han husker at han la sønnen til sengs, men han kan ikke forklare hvorfor Freddie senere ble funnet død på gulvet i et annet rom - fastklemt mellom en seng og en vegg.

34-åringens far våknet rundt klokken 12 til lyden av sin andre sønn Alex gråtende. Bleien hans var borte, og det var avføring på gulvet. Matthew Niel skiftet bleie på sin eldre sønn før han så på Freddie, som ikke var i barnesengen sin.

Han gjennomsøkte hele huset og fant ham til slutt livløs på gulvet på Alex' rom. Matthew Niel prøvde å gi sin lille sønn førstehjelp, men gutten ble erklært død på sykehuset kort tid etterpå.

Privatfoto

Det juridiske senteret har ikke i ettertid klart å finne ut nøyaktig hva som drepte barnet.

– Det var jul, og vi hadde begge fått mer å drikke enn vi skulle ha gjort, men ingen av oss var veldig fulle, forklarte faren, ifølge Mirror.

Verken Matthew Neil eller Kim Smart-Neil har kunnet forklare hvordan Freddie kom inn på sin andre sønns rom, og de benekter at alkohol kan være forklaringen selv om Matthew Neil var alkoholiker.

Foreldrene ble pågrepet og siktet for drap, men ble begge løslatt uten siktelse på grunn av manglende bevis.

Det er også besluttet at myndighetene ikke har noe ansvar i denne tragiske saken. De kunne ikke ha gjort det fra tid til annen, ifølge Speilet.