Foreldre rasende over skoleoppdrag: Barn ble bedt om å sammenligne pizza med sex

11/02/2022 08:12

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Flere foreldre ble rasende etter at en lærer ga barna sine en merkelig oppgave med å sammenligne favorittpizza-toppingen med deres seksuelle preferanser.

8. klasse studenter ved John F. Kennedy Middle School i Enfield, Connecticut, ble overlevert "Pizza and Consent" -prosjektet forrige måned, noe som utløste raseri blant foreldre.

Lærerne delte dermed ut en oppgave til barn mellom 13 og 14 år, hvor de måtte sammenligne sin foretrukne pizzapålegg med sine seksuelle preferanser.

Det skriver The Mirror.

Oppgaven - som ble lastet opp og raskt slettet - begynte ganske uskyldig ved å sammenligne å bestille en pizza med å skaffe samtykke og sikre at alle involverte er "komfortable".

"Når du bestiller pizza med vennene dine, sjekker alle hverandres preferanser, ikke sant? Noen kan være veganske, andre kan være glutenfrie. Andre kan elske ananas, mens andre foretrekker pepperoni", leser avisen.

"Hvis du er vegetarianer og vennen din er kjøttelsker, vil det å dele en pizza føre til mange problemer. Du vet ikke hvem du kan dele en pizza med med mindre du spør!"

– Det er viktig å spørre om partnerens preferanser når det gjelder sex. Du må sjekke inn med dem og finne ut hva de er komfortable med. Kanskje det er greit for dem med én aktivitet, men ikke en annen.

Foto: Enfield Public Schools

Oppgaven tok imidlertid en vending da den ba studentene lage sin egen pizza med sin favorittfylling - og ba dem skrive ned hvordan disse påleggene relatert til deres seksuelle preferanser.

Oppgaven inkluderte til og med eksempler, for eksempel at hvis en student likte ost på pizzaen sin, betydde det at han / hun "liker å kysse", mens det å like oliven var en kode for å "gi oralsex".

Etter at oppdraget ble lagt ut på nettet i januar, tok flere foreldre til sosiale medier for å uttrykke sin bekymring for oppgavens grove natur.

– Unge mennesker vet ikke engang hvordan de skal navigere i platoniske forhold, så hvorfor introdusere seksuelle forhold?, sier Tracy Jarvis, som senere legger til:

– Vi bør ikke oppfordre unge mennesker til å utforske hverandres kropper med flere partnere i et åpent miljø uansett grunn. Hvis noen gjør det eller ber dem om å gjøre det, bør de fortelle en ansvarlig voksen som deretter rapporterer det. "

– Jeg forstår at vi må lære barn grenser. Men du gir dem langt mer informasjon enn de er psykologisk klare til å håndtere i denne alderen.

Foto: Enfield Public Schools

Skolen har siden svart på kritikken, og insisterte på at oppgaven ble delt ut til elever i 8.

De yngre studentene skulle ha fått en revidert versjon av oppgaven, som ganske enkelt var å få dem til å jobbe i grupper for å lage en pizza som alle ville like, for å lære dem viktigheten av å lytte til andres behov.

«Feil versjon, i motsetning til den reviderte versjonen av denne artikkelen, ble feilaktig lagt ut på vår 8. klasse pensumside og ble utilsiktet brukt til å undervise i helsetimer i åttende klasse», skriver lærer Brie Quartion, ifølge Parents Defending Education, i en e-post til foreldre.