Forvirret mor skjønner ikke hvorfor babyen hennes lukter av fisk - så oppdager legen den ekle grunnen

28/07/2020 22:52

Emma

Utland
En nybakt mor fikk en ubehagelig overraskelse da hun luktet til hennes lille datter to dager etter fødselen.

Det er alltid noe veldig spesielt når du lukter en nyfødt baby. Men den australske moren Cassie Hamer hadde hatt en annen opplevelse da hun luktet til sin lille datter Lucy.

To dager etter at hun kom til verden, begynte smårollingen å lukte som et helt fiskemarked.

Dette er hva moren sier i et blogginnlegg på Kidspot.  

 

«Selv om tallerknene var ryddet bort, var det en markert lukt av fisk hengende i rommet. Jeg pakket ut min lille øyestein og snuste på henne. Ja, det var Lucy,» skriver Cassie Hamer.

Hun luktet som om noen hadde stappet tunfisk i armhulene hennes og lat den ligge der.

I håp om å få den ubehagelige lukten til å forsvinne, bestemte Cassie Hamer seg for å gi Lucy sitt første bad. Men selv om fiskelukten forsvant en stund, kom den tilbake neste dag.

Moren bestemte seg for å rense babyens navle-gazing i et forsøk på å få lukten til å forsvinne. Men det hjalp ikke, og babyen luktet fortsatt.

Jordmødrene kunne også snuste også på Cassie Hamers baby datter uten å kunne finne ut hvor den merkelige lukten kom fra.

På dette tidspunktet ble jeg litt bekymret. Fysisk virket det ikke som om det var noe galt med henne. Men babyer bør lukte av pulver og melk, ikke av fiskepai, skriver Cassie Hamer.

Da en barnelege hørte om det uvanlige problemet, hadde han heldigvis et bud på en løsning. Han ba Cassie Hamers om å bade babyen i Phisohex, en væske som blant annet finnes i ansiktsrengjøringsansiktet.

Etter en vask med Phisohex, var lukten av fisk forsvunnet som dugg for solen og kom aldri tilbake igjen.

- Det viste seg at Lucy hadde fått en hudbakteri på sin tur ned gjenomm skjeden, forklarte Cassie Hamers.

«I år fyller Lucy fem år, og neste år begynner hun på skolen. Men jeg vil alltid tenke på henne som min lille fisk, som stadig prøver så hardt, løper rundt som en galning, stadig vrir og går mot strømmen. Min lille fisk, bare uten lukten.»