Fotballfan viste puppene mot publikum etter mål

08/11/2022 13:48

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Bombshell-fotballfan som viste puppene mot publikum etter mål, starter med OnlyFans.

En meksikansk fotballfan har blitt berømt i hjemlandet etter å ha vist frem puppene for å feire et mål - og hun får nå mest mulig ut av det med en OnlyFans-side. 

En fan som viste puppene hennes under en fotball kamp har tjent inn på sin nyvunne berømmelse ved å starte en OnlyFans.

Foto: Privat

Carla Garza, fra Monterrey, Mexico, gikk viralt for sine ville feiringer på tribunen da hennes elskede Tigres skårte forrige måned. Den tidligere franske landslagsspilleren Andre-Pierre Gignac satte inn en sen straffe for å sikre en 1-0- seier mot Pachuca, skriver DailyStar.

Videoer av Garza som løfter skjorten og bh-en hennes, eksploderte på nettet og fikk hundretusenvis av visninger. Hun opprettet umiddelbart en Twitter-konto og la ut: “Fordi det bare er ett liv og GIGNAC får meg til å leve det ayyyy vakkert. Takk for gode og dårlige kommentarer et kyss.” 

Garza opprettet også en Instagram-side og har samlet over 100.000 følgere på de to sosiale mediesidene. Nå tar hun det neste steget i sosiale medier - å bli med i OnlyFans. 

Hun tar $14 i måneden, for X-vurdert innhold som ligner på stuntet hennes under Tigres-kampen. Hennes frekke beskrivelse lyder: “Hei folkens, abonner for å få vite alle mine hemmeligheter.” 

Garza skal ha blitt utestengt fra Universitario Stadium, og klubbpresident Mauricio Culebro sa: “Selvfølgelig skal det ikke skje i en av disse begivenhetene, og vi vil følge med for å sikre at det ikke skjer igjen, men vi vet at det er noe vanskelig å kontrollere.” 

Garza svarte: “Det var et løfte til tribunen. Da vant følelsen oss, alt vant oss og jeg hadde ikke trodd at jeg skulle gjøre det. Det var noe som dukket opp der og da.”