Full vaksinert mann smittet med koronavirus: Funnet død i flysete ved landing

04/11/2021 09:30

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 51 år gammel full vaksinert mann som var smittet med koronavirus, ble funnet død i flysetet da flyet landet.

En fullt vaksinert mann som var smittet med koronavirus ble funnet død i flysetet etter landing. Personalet på Pegasus Airlines-flyet fant den 51 år gamle mannen livløs i setet sitt da flyet fra Istanbul landet på flyplassen i Hamburg 25. Oktober.

Det skriver Daily Mail.

Mannen, som ble født i Russland og bodde i den tyske delstaten Schleswig-Holstein, døde på flyet til Hamburg. Flyet tok av fra Istanbul rundt klokken 07:00 GMT.

Han ble funnet livløs i setet av personalet etter at alle andre passasjerer hadde forlatt flyet i Hamburg. Ifølge lokale medier ble han funnet klokken 12:00 GMT - omtrent fem timer etter at flyet tok av.

Den offisielle dødsårsaken er ennå ikke fastslått, selv om lokale medier har antydet at den 51 år gamle mannen tidligere hadde lidd av alvorlige sykdommer, selv om det ikke ble gitt ytterligere detaljer.

Rettsmedisinske offiserer gjennomførte en undersøkelse av liket og konkluderte med at mannen sannsynligvis var død midt i flyeturen.

De bemerket at han hadde testet positivt for koronavirus, men det er uklart om han hadde hatt symptomer i løpet av sine siste dager. Det er heller ikke kjent om koronavirus var dødsårsaken.

Mannen var i stand til å fly til Hamburg fordi han hadde bevist at han var fullvaksinert. De tyske koronarestriksjonene krever at alle passasjerer presenterer sin koronastatus før de flyr.

Lokale medier meldte at det ikke er kjent om andre passasjerer la merke til at den 51 år gamle mannen hadde omkommet i løpet av den 3-timer og 25 minutter lange flyturen, og hadde altså ligget død i flyet i 1,5 time etter flyet hadde landet før personalet fant han.

En talsmann for politiet i Hamburg sa at passasjeren hadde fått hodet på hellet og øynene lukket, og derfor kan de andre passasjerene ha trodd at han bare sov, skriver tyske Spiegel.

Politiets talsmann la også til at mannen reiste alene og at han hadde et sete ved et vindu på flyet.