Fulle julenisser skapte kaos i militærkjøretøy

26/12/2022 19:28

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
22. desember forsøkte flere julenisser å kjøre gjennom en by, men det gikk slett ikke som forventet.

På julaften er det stor tradisjon for menn å kle seg ut og leke julenissen.

En gruppe menn hadde også gjort dette i den engelske byen Angarrack – riktignok 22. desember, men det var ikke i en slede, som julenissen normalt frakter seg i.

Mennene hadde valgt å transportere seg i et militært kjøretøy i form av en pansret bil.

Underveis kjørte kjøretøyet seg fast, hvoretter blant annet en bil ble skadet. Kjøretøyet var for bredt til å kjøre gjennom byens gater.

Flere borgere har filmet den uvanlige, men ganske komiske scenen, som viser de ikke fullt så edru julenissene som sliter med å flytte militærkjøretøyet sitt.

En borger forsøkte da også å få mennene til å snu i kjøretøyet. "Du kan ikke gå inn med kjøretøyet ditt. Det er biler parkert der."

Ifølge Cornwall Live har det lokale politiet bekreftet at de var til stede i forbindelse med hendelsen.

En talsmann for Devon & Cornwall Police bekreftet at en bil hadde blitt skadet av kjøretøyet da den hadde forsøkt å passere bilen, og la til:

«Vi ble varslet rundt klokken 19.40 torsdag 22. desember om at et militærkjøretøy hadde forårsaket skade på en parkert parkeringsplass. bil på Marsh Lane i Angarrack, Hayle.» Ingen ble pågrepet i forbindelse med hendelsen.

En kvinne som opplevde den bemerkelsesverdige episoden sier følgende:

"Vel det var begivenhetsrikt. En pansret personellvogn, ja en ekte panserpersonellvogn, kjørt av flere fulle nisser som prøvde å komme seg til puben i Angarrack, som sto fast på veien."