Genialt triks: Sånn får du med ekstra håndbagasje uten å betale

20/08/2022 08:51

Emma

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I en video på TikTok avslører en bruker hvordan du, uten å betale for en ekstra håndbagasje, kan du få en ekstra håndbagasje om bord på et fly.

Sommeren er i ferd med å ta slutt, og mange nordmenn har derfor de siste månedene mest sannsynlig vært på et fly i forbindelse med en tur.

Hvis du reiser lange avstander og med et av de dyrere flyselskapene, er både innsjekketbagasje og håndbagasje ofte inkludert i billettprisen, men hvis du reiser med flyselskaper som Ryanair og Easy Jet eller med et reiseselskapers eget flyselskap til land som ikke er så langt unna, må du ofte betale et beløp per bagasje, du vil ta med deg.

Ofte er det flere hundre kroner for en koffert, og med noen flyselskaper må du til og med betale ekstra for å få lov til å ta med deg håndbagasje.

Dette kan ofte gjøre den ellers tilsynelatende billige flybilletten betydelig dyrere, men en bruker på videoappen TikTok har heldigvis avslørt et triks som kan brukes til å få en ekstra håndbagasje med for nesten ingen penger.

Se hvordan i videoen nedenfor (artikkelen fortsetter under videoen):

"Skal du fly med Ryanair? Har du bare lov til å ta med en liten bag?» sier de i videoen, som etterpå avslører trikset, noe som ender med at du kan ta med en bag om bord i flyet nesten gratis.

"Flyplass hacket! Gå til «taxfreen» og kjøp noe lite," forklarer de i videoen, der du deretter kan lese: "Be om den største posen de har! Jeg har plass til alt fra ryggsekken min ned i posen, og nå har jeg ekstra plass, og de kan ikke stoppe meg."

Dermed er trikset å bruke posen fra ens "shopping" som en bag.

Det er alltid lov å ta varer fra "taxfree" området ombord i flyet, selv om du ikke har betalt for ekstra håndbagasje.