Gråtende 6-årig gutt funnet alene på rasteplass uten sko - så gjorde politiet et ekkelt funn

19/07/2017 11:15

Anniken Hauge

Utland
Det ventet det lokale politiet et uhyggelig syn, da de rykket ut til en rasteplass i Florida forrige lørdag formiddag.

Politiet ble møtt av et hjerteskjærende syn lørdag formiddag lokal tid, da de ble kalt ut til en rastepplass i den amerikanske staten Florida. 

Her hadde en forbipasserende bilist møtt en liten barbeint gutt som gikk rundt og gråt. Gutten fortalte at han hadde sittet og lest et blad, og da han kikket opp oppdaget han at besteforeldrene hans var borte. 

Det skriver britiske Daily Mail.

Den kvinnelige bilisten ventet sammen med gutten i en time, til politiet nådde frem til stedet og kunne hjelpe det lille barnet.

Gutten ga betjentene nummeret til besteforeldrene sine. Men da de prøvde å ringe dem opp, var det ingen som svarte. Politiet fikk en melding om at besteforeldrene hadde vært involvert i en bilulykke, men de ville dra tilbake til rasteplassen. Rundt 20 minutter senere ankom det en hvit varebil til stedet. 

Politiet snakket med besteforeldrene som satt i bilen med en tredje person. Det luktet ikke alkohol, men betjenten merket at føreren beveget seg og snakket sakte, svettet mye og hadde veldig utstående øyne.

James Robert Morey, Charlene Pitts (til venstre) og Andrea Jean Yantone (til høyre) Foto: St. Johns County Sheriff’s Office

Under en gjennomsøkning av varebilen, fant betjentene to sprøyter som var fulle av en brun væske, flere pilleglass og heroin. 

62-årige James Robert Morey, 56-årige Charlene Pitts og 55-årige Andrea Jean Yantone ble anholdt, siktet for besittelse av narkotiske stoffer og legemiddelutstyr og varetektsfengslet tirsdag. 

Gutten er foreløpig i myndighetenes varetekt.

LES OGSÅ: Brun Uten Sol: Ny selvbrunings pille skal minske risikoen for hudkreft

LES OGSÅ: Tap vekt nå: Ny reseptfri behandling stopper kroppen fra å ta opp fett

LES OGSÅ: Vil du ha et penere smil? Ny forskning avslører at kokosolje kan bleke dine tenner