Gravid ‘brannmann’ redder kvinne fastklemt i bil - så føder hun

08/11/2022 12:45

Sofie

Utland
OBS: arkivbilde
Den gravide 30-åringen reddet livet til en kvinne.

Megan Warfield var gravid i ni måneder da hun var involvert i en multibilulykke. I stedet for å fokusere på seg selv, vendte hun oppmerksomheten mot å redde andre. 

Maryland ‘brannmann’ Megan Warfield er kablet til å hjelpe andre. Så da den gravide 30-åringen var en passasjer involvert i en kollisjon med flere biler tidligere denne måneden, børstet hun til side veerne for å redde en person som var fanget i kjøretøyet deres.

Under en opptreden 13. Oktober i TODAY, forklarte Warfield at hun først gikk ut av bilen for å hjelpe til med å dirigere trafikken. Men så oppdaget hun at en bil ble veltet. 

“Jeg begynte å klatre inn der med henne, men så tenkte jeg: “Hva gjør du? Du er gravid i niende måned, sa Warfield til TODAY Parents. “Jeg endte opp med å holde fast i henne for å holde henne på plass fordi jeg ikke var sikker på skadene hennes på det tidspunktet. 

“Det var også viktig at jeg holdt henne rolig,” la Warfield til. -Det var en ganske traumatisk hendelse. 

Kort tid etter at ambulansepersonell ankom for å ta over, bestemt Warfield, som hadde vært på skrivebordsvakt under svangerskapet, at hun skulle gå til Johns Hopkins Hospital i Baltimore for å bli sjekket ut. 

Ulykken hadde indusert fødsel, og uten Warfields vitende, hadde hun slått det ufødte barnet hennes i en travers - eller sidelengs - stilling. 

“Jeg vet ikke hvordan jeg gjorde det jeg gjorde fordi krampene var så ille,” sa Warfield på spørsmål om hvordan hun var i stand til å komme seg ned på bakken og hjelpe. “Jeg må ha vært full av adrenalin.” 

Warfield og kjæresten hennes Joshua Daugherty, tok imot en sunn liten jente ved navn Charlotte 4. Oktober, mindre enn 24 timer etter krasjet.