Gwyneth Paltrow ga "upassende" gave til 14 år gammel sønn

02/08/2022 07:43

Emma Sletta

Utland
foto: Shutterstock.com
foto: Shutterstock.com
Skuespiller Gwyneth Paltrow overrasket sin 14 år gamle sønn med en "upassende" gave

Gwyneth Paltrow har delt en overraskende video med sine følgere der hun deler hvordan hun og familien har tilbrakt tid sammen under pandemien.

"Hjemmet er der hjertet er. Akkurat nå er det også her arbeid, datoer, underholdning og sommerferie er. Jeg har nullstilt banen min litt for å omfavne den nye normalen, og etter tre og en halv måned har jeg funnet triks som gjør lekser litt mindre slitsomme. Tips for å bekjempe tretthet, måter å bevege kroppen min og roe tankene mine på, og få hjemmet til å virke som en ferie uten å hoppe på et fly," sa hun.

Den populære skuespilleren har to barn, 16 år gamle Apple Martin og 14 år gamle Moses Martin, med sin eksmann Chris Martin.

Hun rørte også ved det faktum at det er en rekke ting som er obligatoriske å ha i hjemmet når de er innelåst.

"Det har vært mye triviell jakt i dette huset. Og jeg ga Moses boob puslespillet for moro skyld," sa hun, med henvisning til 450-delt Jiggys puslespill. Puslespillet ble designet av kunstneren Julia Heffernan.

Hun skrev også om tiden hun har tilbrakt sammen med sin mann, Brad Falchuk.

"Når det gjelder trening, har jeg streamet Bulldog Yoga, CorePower Yoga, The Class av Taryn Toomey og Tracy Anderson, og jeg har gått turer hver dag eller annenhver dag med Brad, for å få litt frisk luft og solskinn," sa hun.

Hun la også til at hun har «tilberedt et sted mellom ett og tre måltider om dagen».

"På søndag eller mandag lager jeg en god salatdressing (blåost, miso eller fransk dressing), og en runde søte poteter og stekte rødbeter, som kan brukes gjennom hele uken. Brad spiser søte poteter som en matbit, og vi bruker dem i en smoothie eller lager hasj," skrev hun.