Han blir tvunget til å jobbe til tross for koronasmitte: Sånn får han hevn på sjefen sin

26/07/2022 07:54

Emma Sletta

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Til tross for at han testet positivt for koronaviruset, ble han tvunget til å jobbe. Nå har han tatt hevn mot sjefen sin.

En 40 år gammel mann som jobber på en bensinstasjon til daglig, har delt en video på sin TikTok-profil som viser et skilt som han selv har montert på døren til butikken.

– Jeg har korona, men ledelsen synes det er greit å jobbe uansett, har han skrevet på skiltet, som han har hengt opp på døren, sier TAG24.

Deretter snur han kameraet slik at han filmer seg selv i stedet. Til å begynne med viser han det kjente tegn på fred, men det blir raskt erstattet med en langfinger, som sannsynligvis er adressert til sjefen hans.

Foto: TikTok

Videoen, som bare har vært online i ganske få dager, har allerede blitt sett av mer enn 1,2 millioner mennesker. Og mange av disse seerne har uttrykt at de er sjokkerte over at han har blitt bedt om å møte opp på jobb.

"Takk for at du er en anstendig person som informerer kundene", skrev en person i kommentarer.

"Du må ringe helsemyndighetene. Det er for dårlig. Positiv endring kommer først når de som har makten er offentlig fordømt," sier en annen.

Deretter har den 40 år gamle mannen delt en ny video på sosiale medier, der han har forklart nærmere om hva som har skjedd.

I denne videoen sier han at før et skift hadde han begynt å føle seg dårlig, men at han ikke hadde tenkt på det til å begynne med.

Etter en lang dag på jobben hadde han blitt verre og verre. Til slutt kunne han knapt bevege seg, han hostet, nesen var tilstoppet, og han fikk høy feber.

Det fikk ham til å ta en koronatest, som raskt viste at han hadde blitt smittet med sykdommen som har herjet hele verden de siste årene.

Da han informerte sjefen kort tid etter, forklarte han for ham at han ville bli hjemme i noen dager. Sjefen hans mente imidlertid ikke at han burde få lov til det.

Derfor fortsatte han å ringe den 40 år gamle mannen som han ønsket å vite når han hadde til hensikt å komme tilbake på jobb.

Da han ikke hadde blitt bedre, etter en uke hadde gått der han også fortsatte å vise flere symptomer på korona, hadde sjefen hans fått nok.

I videoen sier han at sjefen hans gjorde det klart at han bare måtte isolere seg selv i fem dager. Derfor krevde han at han kom tilbake til jobben sin, enten han følte seg dårlig eller ikke.