Han 'ydmyket' bruden sin under bryllupsfesten: Dagen etter ville hun skilles

12/01/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinne gjorde det klart at hun ønsket å skilles fra mannen sin dagen etter bryllupet deres fordi han 'ydmyket' henne foran gjestene deres.

En kvinne som ikke har gode minner fra bryllupet sitt, har avslørt at hun fortalte mannen sin at hun ønsket skilsmisse dagen etter bryllupet. Han skal ha "ydmyket" henne foran gjestene deres.

Hun forklarer i innlegget sitt at hun kun hadde én regel før bryllupet deres, som var at hun ikke ville at mannen hennes skulle trykke kake inn i hodet hennes.

I stedet for å lytte og etterkomme kravet, som det må sies ikke er spesielt vanskelig å forholde seg til, valgte han å gjøre det motsatte. Han valgte rett og slett å trykke hodet hennes inn i kaken, skriver Mirror.

-Jeg giftet meg rett før jul og håper å bli skilt eller få det annullert før slutten av januar, sier hun.

"Jeg har aldri tenkt å gifte meg, men jeg var ikke imot det. Så da partneren min fridde i 2020, bestemte vi oss for å gjøre det. Vi tok omtrent halvparten av ansvaret for å arrangere bryllupet, men jeg tror jeg var rettferdig å gå på akkord når han virkelig ville ha noe. Min eneste klare regel var at han ikke skulle gni kake i ansiktet mitt."

"Som en fornuftig mann som kjenner meg godt, gjorde han det ikke. I stedet tok han meg i bakhodet og dyttet hodet mitt inn i kaken. Det var planlagt da kaken ble ødelagt og han hadde en haug med muffins som backup ."

Hun følte seg ydmyket etter at han gjorde det og forklarte ham umiddelbart at hun var "ferdig" med ham. Siden den gang har hun mottatt en rekke telefoner fra familiemedlemmer som mener det var en feil å forlate ham.

"Jeg forlot ham. Dagen etter fortalte jeg ham at vi var ferdige. Det står jeg ved. Saken er at i løpet av ferien ba alle meg om å gi ham en ny sjanse," fortsetter hun.

"De sier at jeg overreagerer på grunn av problemene mine, siden jeg er veldig klaustrofobisk etter en bilulykke og jeg fikk fullstendig panikk over å bli dyttet inn i en kake og holdt der."

"De fortsetter også å fortelle meg at jeg elsker ham - selv om jeg akkurat nå ikke føler det i det hele tatt - og at han elsker meg, og det betyr at du ikke gir opp ved den første utfordringen. Jeg vil ikke , men alle er så forente og sikre på at jeg gjør en stor feil, at jeg tviler på om de har rett.»

Innlegget hennes ble delt på forumet Reddit, hvor mange ble sjokkert over å høre hva brudgommen hennes hadde gjort på den store dagen.

"Det er ikke engang en søt kakeklump på nesen. Han dyttet hodet hennes inn i den og ydmyket henne," skrev en bruker som svar.

"Han respekterte ikke bare hennes eneste grense. Han fant den verste, mest aggressive måten å bryte den på," sa en annen.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.