Johnny Depp i dyp sorg: "Helt ødelagt"

12/01/2023

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"De hadde et veldig tett vennskap, de var ekstremt nære," forteller kilden til PEOPLE om Johnny Depp og Jeff Beck.

Johnny Depp sørger over døden til sin nære venn og samarbeidspartner Jeff Beck.

En kilde sier til PEOPLE at Pirates of the Caribbean-stjernen "er helt ødelagt" etter at den engelske gitaristen døde i en alder av 78 på tirsdag, og la merke til at Depp, 59, "var ved Jeffs seng" sammen med "noen andre rockestjerner" før Becks død.

"De hadde et veldig tett vennskap, de var ekstremt nære, og han ble enda nærmere den siste sommeren da de var på turné sammen," deler kilden.

"Sykdommen kom veldig raskt og det hele forverret seg raskt de siste par ukene."

"Johnny behandler fortsatt denne nyheten. Han er knust," legger kilden til.

I fjor slapp Depp og Beck albumet sitt, med tittelen 18, 15. juli. Duoen ga også ut en offisiell musikkvideo for "This Is a Song for Miss Hedy Lamarr", den første singelen fra albumet.

"Det er en ekstraordinær ære å spille og skrive musikk med Jeff, en av de sanne store og noen jeg nå er privilegert nok til å kalle min bror," sa Sweeney Todd-skuespilleren i en utgivelse den gang.

"Jeg har ikke hatt en annen kreativ partner som ham på evigheter," sa Beck om Depp den gang.

"Han var en stor kraft på denne plata. Jeg håper bare folk vil ta ham seriøst som musiker fordi det er vanskelig for noen mennesker å akseptere at Johnny Depp kan synge rock and roll."

Duoen fremførte også flere show sammen. Becks familie bekreftet hans død i en uttalelse til PEOPLE onsdag.

"På vegne av familien hans er det med dyp og dyp sorg vi deler nyheten om Jeff Becks bortgang," begynte uttalelsen. "Etter å plutselig ha fått bakteriell meningitt, døde han fredelig i går. Familien hans ber om privatliv mens de behandler dette enorme tapet."

Gjennom årene ble Beck – som ble berømt i 1965 da han tok over som gitarist for The Yardbirds, og erstattet Eric Clapton – omtalt i ikoniske øyeblikk i musikk fra rollen som hovedgitarist på Mick Jaggers debutalbum She's the Boss til tittelen spor på Ozzy Osbournes siste album med tittelen Patient Number 9.

Foto: Shutterstock/ Jeff Beck

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.