Håndverker ble nektet betaling: Så ødela han det han hadde laget

16/06/2022 15:24

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En håndverker ble tilsynelatende lurt for betalingen sin. Derfor bestemte han seg for å knuse løs med hammeren hans.

Det er lurt å betale håndverkerne dine hvis du skylder dem penger. Ellers kan de føle seg inspirert av bygningsarbeider Tony, som ble gal med hammeren sin fordi han ikke fikk betalingen.

Tilsynelatende fikk han ikke betalt for arbeidet sitt, og derfor bestemte han seg for å bruke en hammer for å knuse bort i bygningen han har jobbet med. Hele scenen fant sted mens arbeidsgiveren så på.

Arbeidsgiveren prøvde å roe og roe Tony ned, men fikk ganske enkelt svaret: "Jeg saksøker deg".

Hele scenen er tatt opp på video, og har funnet sted et sted i England. Det er ikke kjent hvor, men ifølge Daily Mail har mennene i videoen klær med navnet på et selskap basert i Essex, som ligger nordøst for London.

Videoen har senere blitt delt på sosiale medier TikTok. Her har det blitt sett mer enn 300.000 ganger, med en stor del av seerne som heier på Tony. Det uttrykker de i kommentarfeltet.

Åpenbart er det ganske normalt at bygningsarbeidere ikke mottar betaling for sitt arbeid. En bruker skriver ifølge Daily Star at Tony ganske enkelt skal fortsette med det han holder på med:

"Jeg har gjort det samme selv. Jeg satte makten inn i et hus, men rev den ut som jeg ikke ble betalt for", skrev han i en kommentar til videoen på TikTok, som du kan se lenger ned i artikkelen.

En annen bruk skriver at det er mye brukt at entreprenører ikke betaler sine ansatte og underleverandører. Han understreker også at han ville gjort mer skade hvis han hadde blitt lurt av betalingen.

Du kan se hele videoen her.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.