Heidi fikk tilsendt et barnebilde av moren: - Så fikk hun et stort sjokk

26/06/2022 09:00

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Heidi forsto ikke hva øynene hennes viste henne.

Heidi og ektemannen Ed møttes da de begge var på University i Newcastle. De vokste opp langt fra hverandre, Ed i Putney og Heidi i Sheffield.

Begge bodde i samme sovesal. Ed skrev til Heidi på Facebook om hun ville vise ham hvordan vaskemaskinen fungerte - og det ville hun, fordi hun syntes «at han var deilig», slik hun selv beskriver det.

Det skriver medie Unilad.

Deretter støtte de på hverandre en kveld ute, hvor det slo gnister. Kort tid etter hadde de sin første date, hvor de var ute for å spise - etter det var paret nesten uadskillelig.

Noen år fridde Ed til Heidi, og hun sa umiddelbart ja.

Som om historien ikke er romantisk nok i seg selv - viser det seg at de forelsket parene faktisk møttes mange år tidligere - faktisk da de bare var seks år gamle.

Et ferieminne sjokkerte dem

En kveld da Ed og Heidi var på middag med Moren til Heidi, forfrisket hun et ferieminne der hun fortalte henne at Heidi faktisk hadde møtt noen som het Ed på ferie i Tyrkia - og at de to hadde lekt sammen nesten hele ferien.

Noen uker senere sendte Moren til Heidi henne et bilde fra ferien de hadde snakket om.

Der fikk paret et stort sjokk. På bildet var hun selv og hennes fremtidige ektemann Ed som barn.

Til højre er billedet som Heidis mor sendte hende, fra ferien hvor parret var børn. Senere har parret selv genskabt billedet som ses til venstre, da de var på ferie i Tyrkiet. Foto: Privat.

"Hun sendte meg et bilde, og det var min Ed som var på det. Jeg ble sjokkert og ringte henne og ropte mamma - vet du hvem det er?» sier Heidi.

Hun sier at Ed var like overrasket som meg selv - de trodde knapt på det. Men den var god nok, og med Eds foreldre kunne de også finne mange bilder av dem sammen på ferie.

De to legede meget sammen på ferien, blandt andet også sammen med Heidis søster. Foto: Privat

Da paret giftet seg i 2016, var fortellingen åpenbart en del av bryllupsseremonien.

De tok senere en tur tilbake til Bodrum i Tyrkia, hvor de møttes for første gang. De er ikke i tvil om at de må være "meant to be".

Parret blev gift i 2016. Foto: Privat

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.