Hun filmer i hemmelighet faren sin som synger i bilen: Nå går videoen verden rundt

12/09/2022 08:42

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En datter bestemte seg for å filme faren sin i hemmelighet mens han sang i bilen. Nå har videoen blitt sett millioner av ganger.

Få er uenige om at Tennessee Whiskey av David Allan Coe er en ekte klassiker. Sangen ble opprinnelig utgitt i 1981 på et album med samme navn som sangen.

Siden den gang har sangen blitt tolket og fremført av flere andre artister fra hele verden. En av dem som også - ganske uvitende - ga ut sin egen versjon av det populære nummeret, er denne faren.

På et tidspunkt sitter Kris Jones i bilen sin med datteren sin. Ukjent for ham begynner datteren å filme fra passasjersetet.

Kort tid etter innser seerne hvorfor hun har bestemt seg for å slå på kameraet. Når musikken begynner, begynner Kris å synge. Og når han begynner å synge, blir du tatt av storm.

Det er ingen som benekter at Kris har vært heldig nok til å ha en gullsangstemme. Og det er tydeligvis mange mennesker rundt om i verden som er enige i det. Videoen har gått over hele verden.

Det er også klart å se at datteren hans elsker Kris' sangstemme. Gjennom hele videoen og sangen blir hun sett med et stort smil på leppene. Og jeg lurer på om hun spilte inn videoen fordi hun er stolt av faren sin og ønsker å la andre høre hans sangferdigheter.

Etter at videoen har blitt delt, har den gått viralt og har i dag blitt sett mer enn seks millioner ganger. Videoen har til og med blitt delt av flere andre sosiale medieprofiler, og derfor er det faktiske tallet sannsynligvis mye høyere.

Hvis du også vil behandle ørene dine til Kris ' vakre tolkning av Tennessee Whiskey av David Allan Coe, bare se videoen nedenfor: