Hun kunne ikke tro sine øyne da hun så dette ungdomsbildet av mannen sin

09/08/2022 07:47

Emma Sletta

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Man har avslørt at hun ikke kunne tro øynene da hun så et gammelt bilde fra mannens ungdom.

26 år gamle Ailiz Melina Zambrano Pinargote så på bilder fra mannens ungdom. Da hun så på et av bildene, måtte hun dobbeltsjekke om hun hadde sett riktig.

Det konkrete bildet, tatt for mer enn 15 år siden, viser en liten gutt som deltar i en parade. I bakgrunnen er en liten jente som ser på.

Det den lille jenta, som nå er 26 år gamle Ailiz, ikke skjønte på den tiden var at hun faktisk så på sin fremtidige ektemann, den nå 29 år gamle Pedro Pablo Pico Moreira. 

Det skriver LADbible.

"Jeg husker ikke noe om bildet fordi jeg var en liten jente og jeg kjente ham ikke. Jeg hadde ikke sett ham. Jeg husker bare at hvert år deltok vi på byparadene sammen med min mor," sier Ailiz fra Ecuador til LADbible.

Hun sa også at hun hadde blandede følelser da hun innså at hun var den lille jenta på bildet.

"En dag dro vi hjem til svigermor, og jeg ba henne vise meg bilder av mannen min fra da han var barn, og det var der vi oppdaget bildet," sa hun.

– Vi ble helt overrasket. Vi kunne ikke tro det. Det ga oss frykt, lykke... Mange følelser fordi det er utrolig at fotografen midt i paraden stoppet ham akkurat i øyeblikket når jeg ser på ham.

Etter å ha delt den ville oppdagelsen på nettet, har videoen hennes fått mer enn ni millioner visninger og 500 000 likes på TikTok, der brukerne var like overrasket som hun var.

"De sier at før du blir 16, har du allerede møtt ditt livs kjærlighet, og jeg tror det er ekte," skrev en bruker.

"Jeg har lest at før du møter personen som er bestemt for deg, kollapser de mange steder. De reiser sammen uten å kjenne hverandre ennå," sa en annen.

"Jeg tror at det å kjenne noen er å se dem bevisst fordi det er sannsynlig at vi i dette eller et annet liv allerede har sett dem uten å legge merke til det," skrev en tredje.

Ailiz, direktør for det spanske selskapet Yanbal, sa at hun ikke forventet at historien hennes skulle gå viralt på nettet.

"For mange virker denne historien utrolig, men den er ekte. Vi tror på Gud, og jeg vet at han allerede hadde bestemt oss for å være sammen, og dette bildet var et annet vitnesbyrd om vår kjærlighet og forening som ektefeller," sa hun.

Selv om paret ble fotografert sammen som ungdommer, møttes de faktisk ikke før hun var 17 år gammel. Hun hadde sett Pedro i hjembyen, men hadde aldri tatt mot til å snakke med ham.

Men skjebnen brakte dem sammen da hun så ham utenfor universitetet, har hun avslørt.

"Jeg gikk inn i klasserommet mitt da det viste seg at Pedro satt på en benk utenfor klasserommet," sa hun.

"Jeg så ham og han så på meg - han hadde aldri sett meg før). I det øyeblikket smilte jeg, og jeg var veldig flau fordi jeg ikke flørtet, og dette var første gang noe slikt skjedde."

"Jeg gikk inn i klasserommet mitt."

Etter å ha bekreftet at hun hadde et godt øye for ham, sendte Pedro henne en melding på Facebook, og de brukte deretter de neste 14 dagene på å snakke med hverandre.

Til slutt plukket han opp motet til å fri, og paret har nå vært gift i et år og 10 måneder.