Hun nekter: Derfor vill kvinnen ikke møte sin nyfødte niese

12/10/2021 10:38

Emma

Utland
Det er en veldig spesiell grunn til at kvinnen ikke vil møte niesen.

En nybakt mor har valgt å dele sin historie online da hun har kommet i tvil om en beslutning hun har tatt i fellesskap med mannen sin.

Paret har bestemt seg for et navn på datteren, men nå er kvinnen ikke lenger sikker på at det er den riktige avgjørelsen.

Det skriver The Mirror.

Det er kvinnens søster, Mary, som har satt sinnet i gang. Da de to var barn, lekte de ofte med dukker. Dukkene fikk mange forskjellige navn, men det var ett navn som ofte gikk igjen: Harlow.

Navnet Harlow var en klar favoritt for begge da de var små jenter, og dette er nettopp navnet som mange år senere er årsaken til problemet.

Paret har valgt det lille familiemedlemmet skal hete Harlow. De avslørte bare navnevalget til resten av familien da barnet ble født. Men ikke alle var tilhengere av parets beslutning.

"Mary skrek til meg og sa at jeg hadde stjålet navnet vi valgte sammen og ikke engang fortalte henne om det. Hun sa at jeg ikke hadde rett til å ta navnet hennes», skrev kvinnen.

Hun har ikke snakket med meg siden og har ikke sett niesen sin. Jeg tror kanskje jeg var litt for slem mot henne da jeg skrek til henne og ikke prøvde å forstå hennes side av saken. Men vi har ikke nevnt dette navnet på årevis, og jeg trodde ikke det ville være et så stort problem.

Kvinnen har nå kommet i tvil om det var en feil å velge navnet Harlow. Bør hun ha mer forståelse for søsterens meninger?

På reddit-mediet, der den nye moren har delt historien sin, er de andre brukerne ikke i tvil. Det er søsteren som oppfører seg barnslig i situasjonen. Hun kan lett gå under navnet Harlow, tror mange.

Hva tror du? Bør kvinnen ta mer hensyn til søsterens følelser og velge et annet navn? Eller er det greit å stå ved navnet som gjør søsteren sur?