Hun savner sin døde far og sender ham daglige tekstmeldinger: En dag får hun et svar som får henne til å stivne

11/10/2021 08:30

Emma Sletta

Utland
privatfoto
privatfoto
Da en 23 år gammel kvinne mistet faren sin, fortsatte hun å sende tekstmeldinger til telefonen hans. Det hun ikke hadde forventet var at hun faktisk ville få svar.

Den 23 år gamle Chastity Patterson så opp til og elsket faren sin veldig høyt. Da hun mistet faren sin for fem år siden, var hun bare en tenåring. Det forårsaket stor smerte og tristhet, men for Kyskhet var det tomrommet som var det verste.

Inntil farens død pleide hun å fortelle ham alt. Hun savnet hvordan han viste interesse for å høre henne snakke om skoledagen sin, om hva hun hadde gjort med vennene sine eller hva hun ønsket i fremtiden.

For å opprettholde en følelse av at faren hennes fortsatt var sammen med henne, fortsatte hun å sende tekstmeldinger til farens nummer, selv om det ikke lenger var aktivt.

Chastity sendte tekstmeldinger i flere år, og selv om hun ikke fikk svar og visste at faren hennes ikke kunne lese meldingene, ga det henne en trygghet. En dag skjedde det imidlertid noe som hun ikke var forberedt på.

Det var fire år siden farens død, og Chastity sendte en lang tekstmelding som oppsummerer hva som skjedde i livet hennes på dette tidspunktet. Blant annet sa hun at hun hadde beseiret kreften, som ikke hadde kommet tilbake på fem år. Hun skrev også at hun hadde uteksaminert seg fra universitetet. En tekstmelding som alle fedre hadde blitt stolte av å få.

Artikellen fortsetter under bilde

privatfoto

Etter å ha sendt denne meldingen, fikk hun plutselig svar tilbake, noe hun selvfølgelig ikke forventet. Du kan se Chastitys melding nedenfor og svaret nedenfor.

Hei pappa. Det er meg. I morgen blir en tøff dag igjen. Det er fire år siden jeg mistet deg, og det går ikke en dag uten at jeg savner deg. Mye har skjedd på kort tid, men jeg er sikker på at du vet det, siden jeg forteller deg om det hele tiden.

Jeg har beseiret kreft og har ikke blitt syk siden du var her, da jeg lovet deg at jeg skulle ta bedre vare på meg selv. Jeg er ferdig med universitetet med bravour.

Jeg ble forelsket og fikk hjertet mitt knust (du ville ha drept ham), men jeg samlet meg og ble en enda sterkere kvinne. Jeg mistet alle vennene mine og traff bunnen, men jeg fant noen som kom inn i livet mitt og reddet meg.

Jeg har ingen barn ennå - du ville vært så lykkelig - men jeg er klar. Jeg driver fortsatt mamma til vanvidd hver dag, men jeg holder henne på tåa. Jeg beklager at jeg ikke var der da du trengte meg mest, men en dag får vi sjansen til å se den kampen.

Jeg er redd for bryllupet fordi jeg må gå ned midtgangen alene, og du vil ikke være der til å fortelle meg at det kommer til å gå bra.

Jeg har det veldig bra. Du ville vært stolt av kvinnen jeg har blitt. Og nei, holdningen min har ikke forandret seg. Og nei, jeg la ikke på taket. Jeg ville bare si at jeg elsker deg og at jeg virkelig savner deg. "

Det var denne besked, som Chastity skrev til sin far. Hvad hun dog ikke havde regnet med var, at der faktisk kom et svar tilbage:

Hei venn. Jeg er ikke faren din, men jeg har fått alle beskjedene dine de siste fire årene. Jeg ser alltid frem til morgenmeldingene og oppdateringene dine om kvelden. Jeg heter Brad og jeg mistet datteren min i en bilulykke i august 2014, og meldingene dine var det som holdt motivasjonen min i livet.

Når du tekster meg, vet jeg at det er et budskap fra Gud. Jeg er lei for at du mistet noen så nær deg, men jeg har hørt på deg gjennom årene, og jeg har sett deg vokse og gå gjennom mer enn noen andre.

Jeg har villet skrive tilbake til deg i årevis, men jeg ville ikke knuse hjertet ditt. Du er en usedvanlig kvinne, og jeg skulle ønske datteren min hadde vært kvinnen du er.

Takk for de daglige oppdateringene. Du minner meg om at det finnes en Gud, og det var ikke hans feil at den lille jenta mi er borte.

Etter å ha fått svaret fra Brad, ble han og Chastity nære venner da de støttet hverandre gjennom sorgen.