Hun skulle på Tinder-date med nydelige James: Nå advarer hun andre

09/09/2022 08:59

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Du må bruke sunn fornuft når du dater på nettet. Folk er ikke alltid det de gir seg ut som å være, og det kunne ha endt dårlig for 28 år gamle Amy.

Når du endelig plukker opp motet til å møte noen du har møtt gjennom en online datingtjeneste, vil du ofte være forberedt på at ting skal ende dårlig.

Imidlertid er du knapt forberedt på hva 28 år gamle Amy Sharp fra Devon, England, plutselig ble møtt av.

Hun hadde skrevet i ukevis med en hyggelig fyr som het James, som hun hadde avtalt å møte for en drink i byen klokken 21.00.

Da Amy dukket opp på det utnevnte stedet, var det imidlertid ingen James, men i stedet så hun fire menn komme seg ut av en hvit Mercedes og sakte gå mot bilen hennes.

Amy ble litt nervøs, og så ringte hun James, men i den beste skrekkfilmstilen begynte telefonen i lommen til en av de fire mennene å ringe.

Mannen lignet imidlertid ikke på noen måte mannen hun hadde skrevet med via Tinder, og her innså hun at noe var veldig galt. Hun flyktet fra åstedet og ringte politiet.

"Han begikk ikke en forbrytelse"

Den 28 år gamle jenta ble forferdet over hele situasjonen, og hun fortalte The Mirror at den nylige samtalen om en viss avdød seriemorder gjorde henne enda mer redd.

"Jeg var veldig forferdet, spesielt med all snakk om Ted Bundy for øyeblikket. Jeg vet det er veldig ekstremt, men du vet bare aldri hvor langt det kommer til å gå," forteller hun.

– Jo mer jeg tenker på det, jo skumlere blir det. Ingen tvil om at det var planlagt. Jeg vil ikke tenke på hva som ville skjedd hvis jeg hadde kommet meg ut av bilen.

– Til slutt var de fire menn, og jeg er 160 cm og veier 57 kilo. La oss være ærlige. De kom ikke alle for en drink, sa kvinnen.

Den 28 år gamle Amy postet en advarsel på Facebook om den falske 'James' mens hun venter på svar fra politiet. Da hun fikk det, var hun imidlertid langt fra fornøyd med svaret hun fikk.

Politibetjenten kontaktet henne og fortalte henne at mannen hadde innrømmet at han hadde brukt et falskt bilde da han var i et forhold og ikke ville at partneren skulle finne ut av det. Men 'James', hvis egentlige navn var Matthew, benektet at det hadde vært noen andre i bilen enn ham selv.

Betjenten spurte deretter Amy om 'James' hadde rørt henne, og da hun sa nei, fortalte betjenten at ingenting kriminelt hadde skjedd. Det er ingen lovgivning mot å bruke en falsk profil på nettet.

Etter at Amys Facebook-innlegg gikk viralt, fikk hun mange meldinger fra menn og kvinner som sa at de hadde opplevd noe lignende. Flere av dem hevdet til og med å ha vært i kontakt med samme 'James'.