Hun tar en tennisball og presser mot skulderbladene: dette trikset må du prøve

10/08/2022 06:50

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne tar en tennisball, som hun presser mot skulderbladene. Dette trikset kan lindre smerter i korsryggen og nakken

Det er ingen hemmelighet at det er mange dansker som har problemer med både korsrygg- og nakkesmerter på daglig basis. Faktisk er det flere hundretusener som har smerter i nedre rygg og nakke.

Disse smertene kan oppstå av flere grunner, men det er spesielt folk som har en stillesittende jobb der de sitter ved et skrivebord i mange timer om dagen.

Hvis du allerede har problemer med nakken og korsryggen, blir problemene ofte verre hvis du tilbringer mange timer i en kontorstol hver dag. Det er spesielt noe som gjelder hvis det er en dårlig kontorstol som ikke er ergonomisk og gir optimal støtte.

Det er flere måter å lindre smertene dine i både ryggen og korsryggen. En massasje kan imidlertid vise seg å gjøre underverker hvis du har en sår kropp.

Dessverre har ikke alle muligheten eller pengene til å få en profesjonell massør til å gi en massasje flere ganger i uken. Derfor må man utforske andre alternativer.

Hvis du er en av dem som ikke har tid eller penger til å få massasje flere ganger i uken, bør du prøve dette trikset i stedet.

Det er et triks som kan vise seg å gjøre underverker for deg hvis du har rygg- eller nakkesmerter. Best av alt, det krever bare at du har en tennisball, og derfor er det absolutt ikke så dyrt som en profesjonell behandling av en massør.

I videoen nedenfor viser en kvinne hvordan du kan dempe eller helt lindre smerter i ryggen eller nakken ved hjelp av en tennisball. Det er et veldig smart triks som de aller fleste lett kan utføre.