Hunden satt på den forlatte byggeplassen og nektet å gå: Eieren skjønte ikke hvorfor

07/09/2022 07:27

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Nylig var William Mollo Flores ute på en kveldstur med hunden sin i nabolaget. Hund insisterte på at de skulle ta en omvei, og det var det en god grunn til.

Da William og hunden hans passerte en gammel byggeplass, begynte hans ellers veldig veloppdragne hund å trekke i båndet for å endre retning.

Hunden ville gå en annen vei enn vanlig, og det tok ikke lang tid for William å innså hvorfor.

"Hunden min førte meg til en forlatt valp," forteller William ifølge Sosialnytt.

Det viste seg fort at den lille valpen, som hylte, oppfanget oppmerksomheten til Williams hund. Men den prøvde ikke bare å redde seg selv: på byggeplassen var det en rekke åpne og dype hull - en annen valp hadde falt inn i et annet hull.

Han var først usikker på hva han skulle gjøre, men valgte å løpe hjem, hvor han plukket opp vann, mat og tau. Nå hadde han muligheten til å hjelpe de to valpene.

"Jeg klatret ned i hullet og klarte å få valpen ut," forteller William.

De to valpene satte pris på maten og vannet William hadde tatt med seg. Men de var for svake til at han kunne ta de med hjem. 

Det skriver Sosialnytt.

Foto: Privat

I håp om å få hjelp, la han det ut på Facebook. En av dem som så posten var Valeska Torres fra et dyrehjem. Selv om det var nesten midnatt, skyndte hun seg ut til byggeplassen for å hjelpe William.

"Jeg tok hundene med hjem. De var redde, men jeg ga dem all den kjærlighet jeg kunne," sier Valeska.

Det er uklart hvordan de to valpene havnet på byggeplassen, men Valeska mistenker at de ble dumpet av noen mennesker i området.