Hunden slikket eieren sin: Nå har hun mistet både armer og ben

12/09/2022 13:20

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne lot schæferhunden hendes slikke henne, og det fikk alvorlige konsekvenser. Hun måtte gjennomgå åtte operasjoner, og hun mistet både armen og benet.

Marie Trainer hadde vært på en fantastisk ferie i Den dominikanske republikk, men da hun kom hjem, begynte hun plutselig å bli syk. Hun opplevde ryggsmerter og kvalme, og valgte derfor å ta fri fra jobben.

Temperaturen steg og falt som en heis som jobbet på overtid, og hun endte opp med å gå til akuttmottaket 11. Mai hvor hun endte med å bli innlagt.

Det siste Marie Trainer husker er at hun våknet ni dager senere i en sykehusseng, og det var uten en arm og et ben.

Legene hadde amputert dem som følge av en svært alvorlig infeksjon, som de først trodde hun hadde tatt med hjem fra ferien.

Det tok dem syv dager å identifisere årsaken, og det viste seg å være noe langt mer uskyldig. Det var kyss fra schæferhunden hennes som hadde gitt henne den dødelige infeksjonen.

Hun var nær døden

Den middelaldrende kvinnen hadde fått den sjeldne capnocytophaga canimorsus-bakterien som mennesker vanligvis kan få hvis de blir bitt av en hund. I dette tilfellet var det ikke en hundebit, men heller kjærlig hund slikker som Marie Trainer hadde mottatt fra sin tyske shepherd.

Legene tror at kvinnen ble overlevert bakterien da hun slikket henne i et åpent sår, noe som betydde at kvinnen var veldig nær å dø. Legen som opererte Marie Trainer, Margarat Kobe, sier at de sjelden har sett et så dårlig tilfelle av infeksjonen før.

– Dette er uten tvil det verste tilfellet vi noen gang har sett når det gjelder hvor syk man kan bli av en infeksjon. Hun var veldig nær ved å dø, sier legen.

Infeksjonen hadde spredt seg til kvinnens nese, øre, ben og ansikt. Imidlertid mistet hun ingen deler av ansiktet, men det var ingen sjanse for at bena og armene hennes ville overleve infeksjonen, og derfor måtte de amputere dem.

Totalt hadde kvinnen åtte operasjoner, og nå jobber hun sammen med leger for å få proteser.