Hundevalp funnet på toalettet på en flyplass: Eieren hadde forlatt den med en håndskrevet lapp

06/07/2017

Anniken Hauge

Utland
Forrige helg fant en forbipasserende en tre måneder gammel hundevalp på toalettet på flyplassen i Las Vegas.

Det var et hjerteskjærende syn som ventet tissetrengt person på flyplassen i Las Vegas forrige helg. 

En tre måneder gammel chihuahua-valp hadde blitt etterlatt på toalettet med en håndskrevet lapp fra eieren. 

Det skriver det lokale mediet 3News Las Vegas.

- Hei! Jeg heter Chewy! Eieren min var i et voldelig forhold, og hadde ikke råd til å ta meg med på flyet. Hun ønsket for alt i verden ikke å etterlate meg, men hun hadde ikke noe valg. Ekskjæresetn min sparken hun når vi kranglet, og han har derfor en stor kul i hodet. Han har sannsynligvis behov for å komme til en dyrlege. Jeg elsker Chewy veldig høyt. Vær så snill å elske ham og ta deg av ham, sto det på lappen.

Chewy ble levert til en lokal kennel, og skal i følge 3News Las Vegas ha det fint tross omstendighetene. 

- Man at kvinnen var veldig stresset på måten hun hadde skrevet lappen. Hun ville ikke gi ham opp, men samtididg kunne hun ikke ta han med seg, sier Darlene Blair fra Connor & Millie’s Dog Rescue til 3News Las Vegas.

 

Connor and Millie’s Dog Rescue har senere opplyst på Facebook-siden deres at de har fått mange henvendelser fra folk som gjerne vil tilby Chewy et nytt hjem.  

Kennelen har også lagt ut en video på siden deres, hvor den lille hunden ser frisk og opplagt ut. 

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.