Ingen trodde på den 14 år gamle jenta: Så tok hun saken i egne hender

16/09/2022 14:38

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Myndighetene trodde ikke på en 14 år gammel jente da hun sa hun hadde blitt mishandlet. Derfor måtte hun ta saken i egne hender.

Det sies at du vanligvis må høre sannheten fra barn, men dessverre er det ikke alltid at barn blir tatt på alvor.

Det var tilfelle for en 14 år gammel jente fra Florida som ble fysisk misbrukt, men ingen trodde på henne.

Jenta følte seg derfor tvunget til å fremlegge bevis slik at politiet ikke hadde noe annet alternativ enn å tro henne, og hun lyktes.

Den 14 år gamle jenta valgte å sette opp et videokamera, og med det klarte hun å fange flere hendelser der hun ble misbrukt av en 47 år gammel mann ved navn Damon Becnel.

Videoene avslørte alt

Den første til arrestasjonen, og dette er fordi jenta nå hadde video av to spesifikke hendelser der hun ble misbrukt.

I den ene videoen kan den 47 år gamle mannen sees og nikke den unge jenta en scowl, mens i den andre videoen kan du se hvordan han håret hardt og kaster hodet først i sengen.

En av videoene viser også mannen som tar ut en kniv og truer familiehunden mens han sier "Jeg skal kutte ut den f **** hundens f **** øyne,"

Det skriver Abc News.

Ifølge mediene som har snakket med moren, har datteren flere ganger forsøkt å anmelde overgrepet til myndighetene. Hun ble imidlertid ikke tatt på alvor. Heldigvis var datteren smart og installerte videokameraet som førte til arrestasjonen av 47 år gamle Damon Becnel.