"Jackass"-stjerne forsvunnet

27/06/2022 10:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 42 år gamle "Jackass"-stjernen drømmer tilsynelatende ikke om å bli kvitt misbruket sitt.

TV-stjernen Bam Margera ble først meldt savnet i midten av juni, da han etter kort tid på en rehabiliteringsklinikk i Florida flyktet fra stedet.

Noen dager senere ble han imidlertid funnet på et hotell i nærheten, og det ble senere rapportert at stjernen hadde flyktet fra scenen på grunn av sin forestående skilsmisse med Nikki Boyd, og at siden bruddet hadde han ikke hatt kontakt med sønnen, Phoenix Wolf.

Da politiet fant ham, dro han frivillig tilbake til behandlingsanlegget.

Men nå er alle indikasjoner at han ikke er helt fornøyd med omstendighetene uansett, da TMZ nå kan rapportere at han har sklidd fra scenen igjen.

Ifølge politiet ble Margera sist sett lørdag ettermiddag i Deerfield Beach, Florida, etter at han forlot LifeSkills rehabiliteringsklinikk uten tillatelse.

"Jackass"-stjernen Bam Margera har enda engang stikket av fra avrusningsklinikken. / Foto: MEGA

Her ble han sett iført en svart T-skjorte, svarte joggebukser og svarte joggesko.

Lokale myndigheter leter fortsatt etter stjernen og ber alle om å kontakte dem hvis de skulle ha sett hvor Margera befinner seg.

Stjernens tid på rehabiliteringsklinikken kreves av retten, og derfor kan han ikke bare forlate stedet uten tillatelse.

Da han først forlot lokalene, fortalte han angivelig en ansatt på åstedet at han var "misfornøyd" med sine tjenester, og at han derfor ville bli registrert andre steder for å få nødvendig behandling.

I stedet tillot han seg å bli sjekket inn på et nærliggende hotell, mens han også ble sett ute og nøt et utvalg av drinker i en bar.

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.