Jacob og Simone har mistet deres lille datter etter fugleangrep: "Vår verden er tatt fra oss"

19/07/2022 08:57

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mor og hennes datter ble angrepet av en aggressiv fugl, noe som forårsaket en uforutsigbar ulykke og en tragisk død.

En sønderknust familie av en fem måneder gammel jente som tragisk døde da moren prøvde å beskytte henne mot en aggressiv fugl, sier at deres "verden er tatt fra dem".

30 år gamle Simone, gikk en tur i Glindemann Park i Holland Park West sørøst i Brisbane. Med henne hadde hun datteren Mia, som hun prøvde å beskytte mot en aggressiv fugl.

Dessverre ble hun overbalansert da hun prøvde å avverge fuglen, noe som resulterte i at hun veltet med sin fem måneder gamle datter i armene.

Den lille jenta fikk alvorlige hodeskader og ambulansepersonell kjørte henne til Queensland Children Hospital, men dessverre skulle ikke den lille jentas liv reddes.

Overfor Daily Mail Australia har lille Mias far, 32 år gamle Jacob, beskrevet den store smerten han og Simone opplever etter tapet av deres eneste barn.

"Hele vår verden er tatt fra oss, og smerten vi opplever er utenkelig," sa han til Daily Mail Australia.

"Vi er så takknemlige for den mest dyrebare lille gaven vi noensinne har mottatt. Mia brakte glede til alles liv med sitt smittsomme smil, hennes uskyld og hennes bedårende glis. Hun vil alltid være i hele vårt hjerte."

Den sørgende faren takket også familie, venner og publikum, som har uttrykt sine kondolanser og minnet folk på å 'elske og omfavne sine kjære'.

"Vi lever i et så utrolig og omtenksomt samfunn," sa han.

"Dine hilsener har rørt ved vårt hjerte, og vi setter pris på all støtten du har gitt. Vi beklager at vi ikke kan takke alle individuelt, men vi leser alle kjærlige budskap vi mottar."

Da den tragiske ulykken fant sted, gikk et ungt par tilfeldigvis forbi. De forklarte senere til Courier Mail at de kunne høre foreldrenes skrik og rop om hjelp.

"Jeg har sett sjokk før, men dette var mer enn noe annet jeg noensinne hadde sett," forklarte et av vitnene til Courier Mail,

Han la til at faren var «heroisk» da han begge ringte nødetatene og gjorde «alt han kunne» for datteren og partneren.

Ifølge flere australske medier, inkludert Daily Mail Australia, har fuglen blitt fanget og tatt bort i et bur. I tillegg er det plassert skilt i området som advarer besøkende til parken om fuglene.

En innsamlingsaksjon på GoFundMe er lansert, og mer enn $ 100,000 er allerede samlet inn for Jacob og Simone.