"Jeg har ligget med over 16 000 menn- men forloveden min elsker meg uansett"

Foto: Privat

En tidligere sexarbeider har åpnet opp om sin fremtid i bransjen. Hun avslører også at hun har vært i seng med over 16.000 menn.

Ashley Clark Huffman, som på TikTok går under navnet @trashley_anonymous, har delt videoer der hun deler om fortiden sin som sexarbeider. Flere av disse videoene har gått viralt de siste månedene.

Les også

17-åring avslørte farens hemmelighet: Nå er hun død

Hun bruker videoene sine til å advare andre som vurderer å komme inn i bransjen. I en nylig video har hun avslørt at livet hennes har endret seg drastisk og at hun har blitt forlovet.

I en nylig video avslørte hun at hun har vært i bransjen i to tiår. I løpet av sin tid i bransjen har hun vært å legge mer enn 16.000 menn.

Det skriver The Sun.

Selv om dette vil være avskrekkende for de fleste, er Ashley lykkelig engasjert. Det er imidlertid ikke en mann som har stjålet hjertet hennes, men snarere en kvinne.

Ashley har valgt å være åpen om sin fortid til både forloveden, men også på TikTok. Hun deler regelmessig videoer der hun deler sine erfaringer fra sexindustrien. Imidlertid gjør hun alt 1 for ikke å glamorisere fortiden sin.

Hun har beskrevet det å stå igjen med traumer som har blitt bygget opp over to tiår som sexarbeider. I stedet for å holde det for seg selv, prøver hun å bruke det til å gi råd til andre som vurderer å komme inn i bransjen.

I en av sine mest populære videoer har hun forklart om de 'langsiktige effektene' av tiden sin som sexarbeider.

Hun sier hun har PTSD, mareritt, redusert sexlyst og problemer med å føle kjærlighet, noe som bare er noen av problemene hun har blitt plaget med.

Ashleys kamper slutter imidlertid ikke der, da hun også har vært hjemløs og avhengig av rusmidler tidligere. Hun har også forklart om tider da hun har blitt «kidnappet og slått».

TikTok-stjernen har også delt en rekke av de største beklagelsene fra sin tid som sexarbeider, som inkluderer å ødelegge lykkelige ekteskap, mangel på respekt for kroppen hennes og mangel på selvrespekt.

Ashley har også avslørt at alt dette er i fortiden hennes, da hun ikke lenger jobber som sexarbeider og ikke lenger er avhengig. Hun er klar over sine feil og har sagt at hun har jobbet hardt for å bli bedre.

Videoene hennes har delt vannet, noen roser henne for hennes ærlighet, mens andre skammer henne på grunn av hennes tidligere beslutninger. Imidlertid er de aller fleste tilbakemeldinger positive.

Les også

Mor tok sine tre barns liv: Etterlot iskaldt brev til eksmann