Jimmy kjørte for fort og ble stoppet: Den utrolige forklaringen hans, fikk politiet til å droppe bot

14/07/2020 10:38

Emma Sletta

Utland
Det er ikke ofte at man kan snakke politiet fra en bot, når man har kjørt for fort. Men det kunne Jimmy, for hans forklaring var veldig god.

Det er nok veldig mange mennesker som har prøvd å komme med gode unnskyldninger til politiet, for å ikke få bot når de har kjørt for fort. 

For langt de fleste hopper politiet ikke på de mange gode unnskyldninger. Men det gjorde de da de stoppet Jimmy, etter han hadde kjørt 23 km/t over fartsgrensa. 

 

Det australske media News.com.au forteller at Jimmy kom kjørene i det nordlige Queensland, da han ble stoppet av politiet.

Grunnen til at han ble stoppet var fordi kan kjørte 123 km/t i en 100 km/t sone. Derfor sto han nå til en bot. 

Da politiet kjørte fra plassen igjen, var det uten å ha gitt noen form for bot til Jimmy og dette var på grund av hans gode forklaring. 

Kjempet mot en slange

Da politiet stoppet Jimmy og spurte om hvorfor han hadde kjørt for fort, svaret han at han var på vei til sykehuset fordi han fryktet at han hadde blitt bit av en slange. 

Jimmy hadde nemlig oppdaget slangen i bilen mens han kjørte. Slangen hadde antagelig kravlet inn gjennom girkassen og mens Jimmy kjørte hadde slangen begynt å vri seg rundt Jimmys ben.

Mens han da var i gang med å kjøre måtte han kjempe mot slangen. Han fant en kniv og stak slangen med den sånn at den ville slippe grepet rundt beinet hans. 

Politiet måtte selvfølgelig sjekke for å se om Jimmy bare var en god løgner eller om han faktisk snakket sant.

Og sant snakket han.

Da politiet tok en kikk på bak i Jimmys pickup, så de at det lå en blodig slange. De godkjente derfor forklaringen hans og lot han kjøre videre til sykehuset for å se om han var blitt bit. 

Heldigvis for Jimmy hadde han ikke blitt bit av slangen, og han slapp derfor både for slangegift og bot.