Kan du se det? Dette bildet avslørte utroskap

12/01/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Kvinnen bestemte seg for å skilles fra mannen sin etter å ha sett den belastende detaljen.

TikTok-brukere er fascinert av dramatiske fortellinger som begynner med forventningen om en søt første date og slutter med et mislykket frieri. Men samtidig ser de ut til å glede seg over avsløringer om utroskap.

Det er i hvert fall det tallene viser for en TikTok-video delt av en kvinne som ønsket å avsløre ektemannens utroskap. Hun hevder i hvert fall å ha funnet bevis på at han har en affære.

Etter å ha mottatt et bilde fra mannen sin, fikk hun følelsen av at noe ikke stemte. Derfor bestemte hun seg for å dele bildet hun fikk tilsendt av ektemannen fra hotellet hans.

I et forsøk på å finne ut hva som hadde ført til mistankene hennes, valgte hun å spørre andre brukere om de kunne se det samme hun hadde sett.

Til å begynne med virker bildet som en ufarlig gest, men det fører til slutt til slutten av forholdet deres.

"Jeg fikk tilsendt bilder av mannen min som prøvde å se søt ut, men jeg la merke til noen rare ting og nå er han singel," skriver hun og legger til:

"Kan dere se hva det er?"

Foto: Tiktok

TikTok-brukerne var dermed raske til å legge merke til at ved nærmere inspeksjon av baderomsbordet i speilets refleksjon, kan du se en rettetang som ligger på den blanke overflaten.

Det er sjelden hoteller leverer slike ting til rommene, og det er derfor mange antar at han delte rom med en "kjæreste".

Videre har andre lagt merke til at mannen heller ikke så ut til å være gifteringen hans på fingeren.

Videoen har raskt blitt en viral hit med over fire millioner visninger og imponerende 13 000 kommentarer.

«Jeg så umiddelbart rettetangen!!», skriver en TikTok-bruker.

«Menn tenker VIRKELIG ikke to ganger», skriver en annen.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.