Kona pleide å si 'God morgen' nå ropte hun 'Det er en løgn!'

25/02/2022 07:51

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Han var vant til å bli vekket på den milde måten, men søndag morgen var det en litt annen morgenhilsen mannen i 60-årsårene fikk.

En mann i midten av 60-årene våknet søndag morgen til sin kones stemme. Det som pleide å være en "god morgen" var denne dagen blitt til et "det er en løgn!"

Søvnen kom raskt ut av øynene til et ektepar i Danmark da de leste en e-post fra Danske Spil. Det forteller mannen som våknet opp til et ukjent utbrudd fra sin kone.

«Det er løgn! Det må være en bløff,» sier hun mens hun sjekker e-posten sin, som sier at de har vunnet en million.

Han selv var imidlertid ikke så lett å skremme. Fordi han trodde det måtte være en spam-e-post som dessverre hadde landet i innboksen deres.

«Min kone ringte kundeservice og fikk det bekreftet, og så innså noen at det sannsynligvis var sant. Som den syndige jyde jeg er nå, tenkte jeg uansett: "Kan det virkelig passe?" Vi har spilt Lotto siden starten, men du tror ikke du vinner,» sier han.

Barndomsdrømmen har gått i oppfyllelse

Paret har begge gått på tidlig pensjon, så nå er det på tide å leve ut drømmene sine.

"Jeg har alltid hatt en gutts drøm om å eie en spesiell bil, så nå har vi nettopp vært ute og kjøpt en Mercedes. Jeg har alltid drømt om å ha en Mercedes til å taue campingvognen min."

Han legger til at millionen også vil bli brukt på reise og nytt bad.

"Vi skal reise og søte livene våre litt mens vi har det. Fordi ingen vet utløpsdatoen vår, ikke sant? Og ja, kanskje badet burde få en tur."

De har ennå ikke fortalt noen i følget at de har blitt millionærer. De holder fortsatt kortene nær kroppen, litt til.