Kriminell gjeng dro politimann ut i skogen for å drepe han: Kom uventet redning

15/11/2021 10:03

Emma

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hunder får ofte navnet «menneskets beste venn» og i mange tilfeller brukes hunder til nettopp å beskytte og ta vare på mennesker.

Det finnes mange forskellige hjlepe hunder, det finnes blindehunder, hunder som besøker sykehjem, og ikke minst politihunder. En som kan være glad for sin beste venn, er politibetjenten Todd Frazier fra Long Beach, politidepartementet i Mississippi.

Politihunden Lucas var ofte med Todd på patrulje. De to har utviklet et nært forhold, og en dag skulle Lucas virkelig vise seg som Todds beste venn da han reddet livet hans.

Foto: Youtube

Ble lurt

Todd og Lucas var på en av sine daglige patruljer da de en dag fikk se en mann som tilsynelatende lå bevistløs på gaten ved Long Beach i USA. Todd gjorde som han skal gjøre. Han stoppet bilen, og gikk ut for å hjelpe mannen. Det var da det viste seg at det hele var en felle som var iscenesatt for å lure politibetjenten.

For mens Todd gikk bort for å se til mannen, kom det to andre menn gående bak betjenten. Mannen som lå på bakken og de to andre mennene er medlem av en kriminell gjeng, og hadde noe uoppgjort med politiet.

Nå var mennene alene med Todd. De overmannet han, dro han ut i skogen. Her begynte de å true han med en kniv og mishandle han. 

«De sa at de skulle skjære halsen av han og dro ham inn i skogen», forteller politisjef Don Bass til USA Today.

Redningen

Men det gjengmedlemmene ikke visste var at Todd hadde politihunden Lucas i bilen. Og ved hjelp av en spesiell knapp som Todd hadde på beltet sitt, kunne han åpne dørene på politibilen. Bakluken til bilen åpnet seg, og Lucas kunne løpe ut.

Og Lucas forsto at noe var galt. Han sprang rett ut i skogen hvor mennene hadde tatt med seg Todd. Han skulle hjelpe bestevennen sin. 

«Han skjønte det. Jeg hørte han komme løpende. Jeg så ikke noe siden jeg hadde bind for øynene, men jeg kunne høre ham knurre og bjeffe. Han hørtes ut som en ulv», forteller Todd til USA Today og forklarer videre om den gode følelsen: 

«Jeg tenkte bare at nå kommer han og tar dem»

Og Lucas nølte ikke. Han gikk rett til angrep på de tre mennene som forsvant fra stedet. Da basketaket var over hadde Lucas mistet flere tenner og strukket en muskel. Han fikk tilsyn av veterinær, men han var uten tvil dagens helt. 

Senere det året ble hunden kåret til «årets helt» av politidistriktet. Han reddet politibetjenten og kom seg av skadene han fikk under redningsaksjonen.

Foto: Youtube

«Takk og lov for at jeg hadde Lucas der, og at jeg hadde en knapp på beltet. Da jeg trykket på knappen hoppet Lucas ut og angrep alle tre til de løp sin vei. Det er derfor han er min helt.»

Du kan se hele videoen av historien herunder.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.